snezakinja, hvala!! Katero je pa tisto mleko, ki je namenjeno tistim, ki polivajo? Danes lahko mleko kupim samo v dezurni lekarni, ostalo je zaprto, a ne? Moj dragi me strasi, da ko bo enkrat probal AM, mojega ne bo vec hotel. Kaj mislite?
Maja za polivanje so AR formule - od Aptamila al pa od Novalaca. Našmu so bolj malo pomagale, ampak malo pa so. Vendar ga je pa po AR malo bolj napenjalo. Meni je bil Aptamil boljši, Novalac mu skoraj ni pomagal. Oba dobiš v lekarni.
Midva sva 2 meseca ombinirala dojenje in flašo. Meni so tudi skoz govorili, da ne bo hotel več joške, če mu bom dala flašo pa nisva imela teh problemov. Čisto normalno se je pri vsakem obroku podojil potem pa še flašo popil. Pazi samo, da boš kupila flaše z ventilčkom. Midva sva najprej imela Tomme Tippie, pa je po njih full grdo pil. Pol mu je steklo mimo. Potem sem pa kupila flaše od firme Mam in jih uporabljava še sedaj + njihove dude, ki so zakon.
Čaja jaz nešemu nikakor ne morem stišati. Bi mogel še zraven veliko pit, ker je samo na flaši, pa nama nikakor ne rata. Do sedaj nisem opazila kake panike, da bi bil dehidriran. Lepo lula in kaka, kožo ima tudi napeto. Poskusi, če ga bo hotel.
Držim pesti, da vama rata!
< Sporočilo je popravil snežakinja -- 1.1.2011 17:49:12 >