babi super povzetek
. Sem pozabila si postala babi po hcerki ali po snahi? Kolikor sem brala se dobro razumeta? Ce je po snahi, kje je skrivnost?
IZVIRNO SPOROČILO: majabar
Jutri sem povabljena h kolegici na vecerjo. Ima sincka starega dobre 3 mesece. Kaj naj mu kupim?
Nekaj, kar bo dolgo aktualno.
Takole zadevo zelo priporocam. Ima strani polne slikic, ena zivalic, druga vsakdanjih stvari, zraven tudi besede za kasnejse branje. V glavnem jaz sem ju mojemu kupila na blef in smo na koncu to najvec listali. Ni nujno da to, lahko kaj podobnega. Knjigici sta 10-15cm dolgi, zato ju komot vtaknes v previjalno in neses recimo zdravniku v cakalnico ali kamorkoli, kjer se mora kratkocasit. Jaz sem zivali nesla celo v ZOO in sva po knjigici iskala zivali po kletkah. Vse strani so trd karton in jih ne bo kar raztrgal, tudi lazje se listajo, ker so debele. Nas jih zdej se grize pa slini in jih se ni unicil

. Slikic je na vsaki strani veliko in jih navduseno isce, pa veliko besed se je naucil po njih, sploh stvari, ki jih ne vidi vsak dan. Ce najdes to ali kaj podobnega po opisu, jo bojo garantirano dolgo uporabljali (pri dveh letih je se vedno aktualna).
Pokora koncno si povohala morje

. Kako je mozek?
roberta mogoce cuclja rokice, ko ga ne gledas?
Lien je sla spat dost lacna se mi zdi. Racunam, da se bo ponoci zbudila za futr. Ob petih je dobila 100ml dodatka, potem pa nic vec. Tako da pokrije prmanjkljaj, ne pa cisto nasiti. Ce bi se bolj najedla, bi garantirano prespala naslednji obrok, pa se enega kasneje bi dojko samo povohala, parkrat povlekla in zaspala. Jo ze rajsi vsako uro pristavljam. Ponoci si bom pa se alarm nastavila, da naju obe zbudi

.