IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
Še vedno pa čakam odgovor na zgornje vprašanje? Kje je potem kvaka, da se danes mladi toliko opijajo, če jih starši vzgajate čisto proti alko??? Pa imajo doma same dobre vzglede?
Vpliv družbe tistih otrok, katerih matere doma pišemo na RR?
LOL
Ko se mi ravno da bom napisala eno zgodbo. Na eni hrvaških komercijalnih televizij ravno poteka shhow Supermodel. Same punce, strare med 17 in 22 let. In zadnjič, prižgem tv pa je bilo ravno to in sem malo gledala. So jim dali free večer, bile so na Hvaru. Same so izbirale kako se bodo zabavale edini pogoje je bil da morajo bit do polnoči v hotelu. Jao, ko sem jaz to videle, vse (razen dveh!!!) so pile alkohol, nekatere v potokih, napile so se ko guzice...Ma, sramota, mene je bilo sram kaj so počele, frajle na peticah in minicah. Ena, je šla kar z nekimi tujci na jahto (17 letnica!!!!), pa so padale po tleh... Moram priznat da sem bila kar malo paf, pa sem drugače kar liberalna(živim zraven srednje šole, kjer so v večini fantje in svašta vidim

) In seveda nobena ni bila nazaj do polnoči

In vse to so prikazali potem na tv, videla je cela Hr. Je pa bilo tako, da je bila ena kolovodja, ostale - RAZEN DVEH, so ji pa sledile..Kao, ona se ne zna zabavat, če ene kokteil ne spije...In kako se bodo poptem fajn in cool počutile. Ni jim pa povedala kaj bo drugo jutro