Živijo. No, pa je začelo snežiti.. let it snow!!!!!
Arwenko, a si ti tudi iz Vojnika? js sm s trga, ampak ne poznam veliko ljudi tu, sem tle le 2 leti... če boš maja še vozičkala, se res morva kdaj srečat... :)
ja, ctg-ji v celju so res neprijetni... tud js mam 10-dnevne izkušnje z njimi iz 1. poroda, ko sem nosila 10 dni čez rok... hudo in utrujajoče... pa vse sorte vmes morš poslušat... pa ko že vse rodijo, ti pa še kr hodiš na ctgje, se ti zdi, da nikoli ne boš rodila... no, js sm že mela tak filing, kot da res nikol ne bom... :0) ...ampak sem!! ;)
glede menjave ginekologa.. jona klara, js imam Simonitija in sem ZELO zadovoljna, sploh se mi zdi, da je še "zrelejši" :) kot pri prvi
, se še bolj odprto pogovarja z nosečnico, kot nekdaj. Pa zelo resno vzame vsako skrb, ki tare nosečnico. Meni je kul in tudi znanke ki so pri njem so vse zelo zadovoljne. Toplo priporočam takšno zamenjavo!!!
No, o senenem drobirju pa tudi js še nisem slišala. Bom vsekakor probala, ko bo čas za to. Svetujem pa iz izkušnje iz 1.
, da se tiste ki ste pri koncu, mažete z oljem za presredek od Welede. Baje je manj možnosti za raztrganine in potrebe po prerezu presredka,. meni je očitno pomagalo.. je pa res da sem se cel mesec pred rokom vsak večer mazala s tem...
Tudi jaz držim pesti za vse, ki čakate decembra, pa da se zgodi tako, da boste za praznike lepo doma v krogu svojih najdražjih!!!!
B