IZVIRNO SPOROČILO: dspela
jaz se poslavljam od vas
najini pikici srček ne bije več.danes sem šla na pregled zaradi rjavih izcedkov, ki jih imam tri 3 dni, pa šravfa me kot bi dobila M. izcedki so od spolnih odnosov,ker je bila rana, pol pa mi vseeno naredila UZ(oba) in je vidla da srček ne bije več,jutri moram poklicat za čiščenje, pol pa tri mesece čakat
dspela popolnoma te razumem, vem kaj se dogaja v tvoji glavi sem bila lani na istem

letos imam pa že štručko doma, tako da bo naslednjič vse ok.Midva takrat nisma čakala tri mesece ampak dve

ta tretje ni bilo več ker sem imela pozitiven test.
Sploh nas ne rabiš zapuščat ti kar klepetaj z nami te bomo pridno spodbujale in se veselile tvojega plusa. Te pa popolnoma zastopim,vem kako je hudo ko prideš na ultrazvok, tudi jaz sem imela izcedek in sem šla v bolnico na ultrazvok in tam so mi povedali da srček ne bije več in da moram na čiščenje
Drugače pa od
enček še nič novic tako da jaz mislim da ona že veselo ziba

.
Delfinka veliko sreče danes, da bo vse ok z punčkama in ja danes dobimo dve pupi na seznam

.
Lidik super da ste ok, sedaj je pa res vsega slabega za vas dovolj.
Občinarka kdaj startaš za P
In sedaj še malo o nas, kot veste sem pred časom jamrala da mi ponoči ne spi več toliko in ja mami je pogruntala zakaj, ker je naša že pravi migec in je svojo dekico razbrcala dol jo je potem očitno zeblo in tako ji je par dni nazaj mami na njo navlekla spalno vrečo in sedaj spimo ponovno po 6 do 7 ur skupaj

, bravo mami dolgo si rabla da si pogruntala

ampak važno je da vemo kaj je bilo krivo.
Je pa danes zunaj orng mrzlo tako da dvomim da bomo danes kam šli, pa sonce gor ali dol, tako ali tako nas jutri čaka pregled kolkov, pa še v službo grem po darilo.