hej obcinarka!
super za pridobljene gramčke
in za dojenje
. meni zmanjkuje mleka, ampak sem se odločila, da si ne bom več povečevala proizvodnje, ker mi je vse skupaj že preveč mučno. ne vem, če je bil en teden skupaj, da je bilo vse ok in super; tako da bom dojila kolikor bo, ostalo pa dodajala. imam pa še en skoraj cel čaj, tako da če bi katera imela naj pove, šenkam.
krčke smo mi imeli kakšne 14dni (ali pa še to ne) in to nekje pri 3-4 tednih.
jedla sem vse, razen hrane, ki ima veliko kisline (npr. kislo zelje), pikantne hrane in nisem pretiravala z mlekom.
če kupčka ne podre v pol ure ga tudi ne bo, tako da jaz sem v obdobju, ko je najbolj polival vztrajala tudi po 45min. sem pa potem ugotovila, da poliva takrat, ko se napenja za kakanje in ni bilo toliko odvisno od kupčka to. če ne podre kupčka potem prdi ko velik - posledično ga seveda zvija.
nekaj časa sem previjala ponoči, ampak ne po 3h ampak po 6h; zdaj pa ponoči previjem le če se pokaka (pa ne vem če je ponoči vse skupaj 3x kakal) ali pa da je toliko polulan, da gre "čez"....
kolca F. samo takrat, ko mu "gor vrže" pa se trudi pogoltniti nazaj ali pa če ga zebe in ne zato, ker bi se najedel zraka med dojenjem, saj pravim, edina posledica tega, da se zraka naje je zvijanje ker ga tišči prdeti
sem kaj spustila?
eto, naš tamal je ravnokar doživel tuš, se je 2x pokakal, enkrat sva ga lahko lepo poštimala brez preoblačenja itd itd, naslednjo rundo (čez ene 15min) je šlo pa vse čez plenico, body,... tako da sva ga slekla kar v kopalnici, stuširala (spucati to je skoraj misija nemogoče menda brez, da ga stuširaš) in oblekla v sveže cotke. se je najedel (70ml am ter ziza - eno zizo je pa pol urej prej spraznil) zdaj pa lepo spančka (spet v svoji sobi).