no je pa že zgledalo da ni niča aktualnega razen moje teženje o zaprtosti
..oz. nekakanju.. bom rekla sam še tole.. se strinjam z nadko, ( pa ne zato ker sm jaz sprašvala na dveh koncih) pa če bi še na tristotih je to moj problem.. in ne kompliciram, ker mi je o tem kao zaprtju odgovorila ena decembrka, za katero sem vedla da so mel probleme direkt kaj so nardili, pa so pač po flaški spili te ljube kamilice, pa mi je blo res mal čudno, če to ni preveč-pa po flaški.
. pač sm pofirbcala še kje drugje.. ker sem prepriičana, da praksa naredi svoje, oz. ne tisto kar je kao sveto napisano in so rekli... prakso pa imate-imamo.. zlasti tiste, ki nimate zgolje ene bebice doma.. to pa men več pomeni kot pa da nekaj preberem kaj piše, pa kaj reče ena P, pa druga... in ne kompliciram, ne pri plenicah, / uporabljamo vse kar smo dobili od nemških do poljskih pampersk, huggies, ... hoferjevih.. ne pri kremah za rit, ne pri flaški s cucljem ki jo imamo eno in edino, ne pri dudi... ker je pač mala kakala vsak dan, pol pač ne, je to pač men bla že sprememba in valjda bi ji rada pomagala, ker smo mel težave z napenjanjem, prdci, posledično jo je matralo med hranjenjem in sva meli težave
... nič novega, veliko joka... kar verjetno poznate..
da pa slučajno ne bo zmanjkalo teme za......... kolk časa po porodu ste spet rabile "zavihke s krilci " ???
.. praksa me zanima, ne tiste bukve
, ker men se namreč dozdeva da... bo...
pr nas ni deževalo danes, pa priznam da sm bla jaz smotana in nisva šle ven, jutr pa greva... nujnooo..
aja, pa ideje za jutrišnje kosilo prosim, ker jaz zdej kuham bolj kot ne zjutraj... ko mala drema..
smo jo skopali, zdej pa je kot ena "mici" s to kapico na glavi in malce velikimi žabami...
aja sm pozabla... a uporabljate kej kenguruja???????????'' spet firbcam..
nočko, pa lepe romantične sanje.. haaaaaaaaa