IZVIRNO SPOROČILO: emma83
Punce meni so lasje začeli izpadati, povsod so moji lasje, enega je imel Liam v ustih. Drugorodke koliko časa je pri vas to prvič trajalo?
A ze? Jaz se ne spomnim kako dolgo, bi rada rekla da cca 1 mesec, samo res ne vem vec.
aleunam a fruktoza je bolje od cukra kar se tice hujsanja? sem pekla piskote za diabeticarko, pa mi je se ostalo fruktoze, je pa prej nikoli nisem uporabljala.
nasa beba ne vem, ce bo fitoval kaj pomagal. celo nosecnost lasje vecinoma niso izpadali, zdej se pa hormoni uravnovesijo in morajo za 9m nazaj lasje izpasti. sej to se spuca, potem je pa spet normalno.
cerazette sem imela po prvem porodu, pa so me zamorile, da nisem sploh hotla

. potem sem imela se slabo vest zaradi mojega, pa sem se nekaj silila v to... teden po prenehanju jemanja sem imela pa voljo za vse za nazaj

. sam name vse hormonske tablete tako delujejo, pa jokava ratam pa redim se. sem se odlocila, da ne grem se enkrat v to. sem jih imela pa takrat samo 9m, ker po 12m sva hotla drugega otrocka narest in se kao 3m pucajo hormoni iz telesa.zdej imava sicer kondome v predalu, sam po moje bojo lih tam pozabljeni ostali.
fora zumbe je preprosto ples. trenerji v glavnem vzamejo razlicne plese in delajo kratke koreografije, da je ful zabavno in za vse starosti, sej lahko mal po svojem ritmu delas. ce mi en rece gremo eno uro plesat, bom sta stokrat rajsi kot za eno uro na aerobiko

.
valentina najbrz vec poje po flaski pa drugo strukturo ima od tvojega mleka, verjetno je malo redkejse.