Se malo stisni zobe, pa bojo tudi krcki minili. Pa cimvec naj bo na trebuscku in levem boku, masiraj trebuscek v smeri ure in pritiskaj z koleni v trebuscek. Ne bo minilo, bo pa olajsalo.
Lien nima krcev, je imel pa bratec hude.
UZ - sedis v cakalnici pol ure, gres not, v 3min si zunaj

. v bistvu dajo otroka nagega na bok in med dve ozki blazini, da ga fiksirajo, potem naredijo uz in tako se drugo stran. prav nic hudega, samo un gel je ful moker, vzemi rezervno tetrico. Pa vrecko za umazano plenico.
Mi smo imeli kolke ze pri enem mesecu, ker so bili v P 2A, torej se ne cisto zreli oziroma gostota se ni bila v redu, pri enem mesecu so bili pa ze 1A. Pa so izrecno rekli, da ni treba siroko povijat pri 2A. Pri 3m pa nam ni vec treba na kontrolo.
Joj mene boli samo da pomislim, da bi me narobe zasili... Na sreco nisem bila sivana pri nobenem, samo malo ranjena prvic, sem imela samo bulico, pa nekaj casa je peklo. Upam da tudi pri tretjem ne bo sivov.
Danes sem imela ze drugi dan oba doma in nam kar laufa. Samo danes sem bila ze v startu zmatrana, ker sem zelo slabo spala, pa smo se vedno sli ven za 2 uri, s tem da sem za nazaj morala oba peljat, onadva sta pa spanckala

.