Dan, vikend bil kr naporen. Najprej smo šli mi na obiske, pol smo pa še dobili ene domov in je bil Liam čist izmučen v soboto, zaspal je okoli pol sedmih in zjutraj do pol osmih potegnil, pol je pa še včeraj čez dan ful spal. Zjutraj, ko smo na ta veliki postelji, se je začel na polno obračat na trebušček in to zgleda tko, da dvigne nogice in se prekucne na bok potem pa z glavico rije po jogiju dokler se ne obrne in je čist vesel pol, ko mu rata. S trebuščka na hrbet pa še ne gre.
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta
Ema sva se pa midve srečali v City Parku pri dvigalu, si se mi zdela ful znana pa nisem vedla kam te dat. Sem pomislila da od tukaj, samo ko sem pogledala dojenčka sem vidla da je ful večji, pol mi pa ni bilo nič jasno. Ampak logično, saj je tvoj točno 1 mesec starejši od mojega .
Jp, saj sem že gor pisala, da se mi zdi, da je bila ene naša pa se ni nobena oglasila, da je ta prava. No zdaj pa vem.
IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78
a ve vse uporabljate aspirator? jaz študiram da bi mu samo s fiziološko spirala, saj potem to itak pogoltne dol. sem se pogovarjala z mami, pa pravi da je to najbolj naravno.
Smo že probal, pa malemu ni pasal. Je tko tist požiral, pa kašljal, pa sem dala samo par kapljic. Tako da jaz kar hitro posrkam, mu je boljše.
Pri nas enako, jaz mu vsako jutro v vsako nosnico z brizgo špricnem ene 5 ml fiziološke in posesam z Babyvacom. Tudi sam velik kihne ven ampak vseeno še notri malo ostane, se je pa začel ful braniti brizge in fiziološke, kr z vsemi 4-imi začne opletat in ga moram s tetrico poviti, da je pri miru ampak glavico pa vseeno ful vrti.
Ne da se mi več, sem čist neprespana, mali se zbuja zjutraj med 6. in 7. Danes je bil že ob 5.45 auf. Kako naj otroka držim zvečer dlje časa pokonci, da mi posledično zjutraj dlje spi? Any idea? Sinoči je mrknil že ob 18h. Da bi ga pa dlje držala budnega pa no way, ker se mi začne ful dret, ko je zmatran. Jaz pa tudi ne morem že ob 8h v posteljo. Mogoče bi bila varianta, da gre čez dan večkrat spat, ker trenutno mi spi mogoče 2x dnevno po dobro urico.
Srečanje midva načeloma prideva, če pride kaj vmes pa sporočim. Kje se pa dobimo? A velja Arena oz. Kolosej? Za tiste, ki boste tudi večje otroke pripeljale s sabo, tudi v kafiču v Koloseju so neka igrala, če se dobro spomnim.
Evo mali je že buden, greva kosilo skuhat pol pa po moje kr ven na zrak, čeprav je ful turoben dan.