Jaz pa danes nisem prišla na srečanje
(no, saj ste verjetno opazile
). Mah, smo spali do mal čez 9, ker sem si pozabila alarm mal prej naštimat. Šele Lanin klic iz kopalnice "Mami, kakala sem!" me je zbudil
. Reva mala je bila že bogve kok časa pokonc, pa se je lepo v sobi igrala in me pustila spat
.
Potem je pa sestra na kavo prišla, ker je bil to njen prvi dan porodniške, pa se je zavleklo. In potem Lana sploh ni več hotla it, ampak je hotla z mojo sestro v zgornji štuk. In potem je šlo samo še navzdol... Mi je nagajala, Luka je skoz neki jokal, česarkoli sem se lotila, mi ni zneslo, ker sta oba skoz nekaj cvilila. Prejle, po kosilu, sem jih ven spokala končno, sem imela voziček tako z avti zaparkiran, da ven nisem mogla. K sreči je bil moj že doma, da sva ga čez dvignila, drugač se tud ven ne bi mogla it spihat. Potem mi je tamala celo pot drekala in diktirala kam naj greva in kam naj ne greva. Na koncu sem zavpila na njo, naj že utihne in da bova šle tja, kamor bom jaz hotla
. V glavnem...slab dan! K sreči zdele Luka še mal spi v košari (čudež!), da imam jaz 15 minut zase. Lano pa uspešno pošiljam v njeno sobo, naj se s čim zamoti. Vem, grozna sem dons, ampak prov ne morem več dons! Moj pa kuhinjo sestavlja v kleti, zato ne more vskočit... Ah, saj bo kmalu večer in jutri nov dan!