Dan.
kapesanta saj so vsi moški isti, nam ni nikoli toliko hudo kot je njim, me smo vse sposobne prenesti (po njihovo). Kar zaropotaj, saj moraš ozdraveti.
aleksa mi sploh nismo široko povijali, na ljubljanskem koncu to ni potrebno. Kar se tiče uvajanja GH: jaz sem začela z mlečno kašico od Hippa (meša se z vodo) in jo že 3. dan dajem Liamu. Prvi dan mu sploh ni bila všeč, se je kr kremžil zraven, včeraj in danes je pa že bilo boljše, pojedel je ene 5 žličk, potem pa še mleko čez. Je pa danes bil ful utrujen in mu je šlo na živce kaj mu težim tam s tisto žličko. Jutri mu bom pa korenček skuhala in pretlačila z vilico. Meni je patronažna odsvetovala kupljene kašice v kozarčkih (vsaj pri uvajanju), ker je notri vse živo kar otrok še ni probal in če pride do alergične reakcije, se ne ve od katerega živila je.
IZVIRNO SPOROČILO: pajac
Emma super za bundico! Meni bi bilo smotano imeti marca in aprila kombinezonček, ker kakor hitro je preko ničle je tamalim vroče in zakuhajo noter...
Se strinjam. 10 dni nazaj, ko je bilo ful toplo, meni otrok joka v vozu, meni pa ni takoj potegnilo, da mu je vroče. Ko sem ga ven vzela, odpela kombinezonček, je bilo vse OK.
Grem kuhati kosilo, največja fora je, da ne vem kaj naj skuham. Porova juha zihr bo, verjetno bom naredila piščančje zrezke v smetanovi omaki in riž, za sladico pa že imam pečene palačinke.