IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana 

Jaz priporočam trak ker se teža razbremeni čez cel hrbet, v culi je pa vsa teža čez eno ramo. 

Ravno sem hotla še tole napisat. Sem slišala enako kot je napisala Ljubljana. Sama sem zato nabavla Sleepy wrap in ga ni nič težko zavezat. Nimam pa še nekih izkušenj. Enkrat sem ga spečega not zbasala, pa tud trznil ni. Ta drugič ga je pa glih zvijalo in je noter čist popiz.dil

. Jaz sem pa glih mislila, kako ga bom ob krčih tam not nosila. Ampak on se takrat steguje in napenja in mu čist nič ne paše, da ga en tja not tlači ko en rogljiček. 
 Drugače pa sem slišala od kolegice tudi to, da je Sleepy wrap raztegljiv in da imaš kasneje, ko je otrok malo večji, feeling da bo ven padel. Pa še poleti je zelo vroče. Obojemu bi lahko pritrdila. Ko ga dam nase, se mi zdi, kot da bi še en pulover oblekla, tako je topel. Raztegljiv je pa tudi.   
 Če pa se odločiš za navaden trak, se ga pa zaveže isto kot sleepy wrap, samo da ni raztegljiv in zarad tega tistega feelinga ni, pa tudi za poleti je navaden bombaž bolj znosen.   
 Pestunjo mi je pa sestra kupila, ampak sem jo zamenjala za sleepy wrap. Doma sem jo seveda probala in res zelo občutila težo na eni rami. Pa še komaj komaj sem tamauga noter stlačla, pa je bil dober teden star. Res ne vem kako nosiš 6-mesečnega otroka. Ne vem, majhno se mi je zdelo...