IZVIRNO SPOROČILO: pajac
Kapesanta kdo je ropotal, Malajka? Pa lepo se rihtajte doma!
ne - osebje je začelo na kup letet zarad vakuma, kar naenkrat je blo na hodniku ku pr čebelah - vse vprek so neki čvekal pa šibal gor pa dol.
mi smo OK - je oči doma, tako da se lepo privajamo - meni je popustil en šiv, me sicer nč ne boli, sam ni pa fajn filing - kdaj začnejo ti šivi odpadat?
PODOJI - ja tud pri nas gre iz enega v drugega, sploh čez dan - no vmes mogoče za kake pol ure pavze, če mam srečo - Sara je tolk požrešna, da se po par minutah hlastanja utrudi in zaspi za par minut, pol pa jovonanovo - tko ene 3x pol pa zaspi. No smo se pa tudi me že razvadile in zaspimo samo na joški

, mah če smo z Rokom preživeli bomo pa še pri Sari.
KUPČKI - podnevi podiramo (samo bolj redko uspe), ponoči pa ne, ker obe zaspiva...
SLING - jaz pa gledam tegale:
sleepy - nakup[/link]
[link=http://www.ribaracarak.si/SLEEPY-WRAP-ZLOZENKA.pdf]sleepy wrap pdf - MENI JE VŠEČ KER JE ELASTIČEN - A TO NI OK?
A ste gledale včeraj na RTV2 turbulenco - tema otroci od 0-6let - par dobrih nasvetov so dali - sem ujela šele proti koncu, moram prečekirat če je posnetek na spletni strani.
ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM IN OTROČIČKOM
neki se trudim s FB - sem vas misla še mal dodat, zdej pa pojma nimam katera je katera - matr ti RR nicki

- če me katera želi naj me prosim poklika, ker vas mam že kar nekaj, pa se res ne znajdem.
MATR BABE - a še ne mislite rodit