IZVIRNO SPOROČILO: lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: phelps
Neža ima od ponedeljka vsak dan več mozoljčkov in zelo pordelo kožo. Pediatrinja pravi, da se koža čisti, mene pa vseeno skrbi?
Jaz sem v petek tudi študirala ali Žana peljati k pediatru al počakat do torka, ko imamo pregled. Ima cel kup pikic, določena mesta so pika pri piki in tako kot si rekla pordelo kožo na kakšnih mestih. Upam da je res samo čiščenje kože. Ampak ker vročine nima, se ne praska, ne joka in nasploh kaže da ga ne motijo, sem rekla da počakamo do torka pa da vidimo kaj bo pediater rekel. Ima pa samo po glavi (lasišče in obraz) in vratu, drugje ne. Phelps kje pa ima tvoja pike? A jih ima po celem telesu?
Zaenkrat jih ima samo po obrazu. Opažam pa tudi, da bolj v predelih, kjer poliva in tam, kjer je nastavek za dojenje... Tam je prav hrapavo

Včeraj se nisem mogla zadržat in sem namazala z Bepanthenom, pa vidim, da je danes veliko bolje. Čeprav pedriatrinja odsvetovala kakršnokoli mazanje... Imam pa na sumu pleničke in krpice, ker so ful grobe in jo tisto iritira po obrazu...
Medve sva šli včeraj vseeno ven, danes pa k babi in dediju z njegove strani, 30 km v eno stran. Nazaj je bila cesta seveda obupna, mi je rekel moj, naj pripravim dudico (Neža je sicer ravno ne obožuje), ampak ne zanjo, zame

. Mi je ob vsakem zdrsu avtomobila srce kar zastalo, pa se nikoli nisem bala vožnje po snegu
Koroške kapljice pri nas bolj malo pomagajo, ker itak že ful punka... Mi je rekla pediatrinja, da naj jem vse, da krčki bodo v vsakem primeru, samo od mene je pa odvisno, ali bom nudila sebi in njej tudi vitamine ali ne... Je pa moj čisto jezen, če me vidi že peso jesti

. Mi je kupil včeraj c vitamin v kapsulah, tisto je pa kemija
Danes smo stari en mesec, kar ne morem verjet, meni se zdi 1 teden.
< Sporočilo je popravil phelps -- 28.11.2010 15:55:57 >