IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: nadinne
A se še katera počuti (predvsem prvorodke) da ste privezane na zaradi dojenja? Jaz imam vsako popoldne ko se znoči prav krizo...se počutim kot krava mlekarica, ki ni za drugo rabo kot da ima joške za molzt! Še dobro da je moj
doma in se potem pogovoriva in se malo izjočem. Upam da se ti moji občutki nehajo kmalu, ker nočem v kako poporodno depresijo past, sploh ker bom od ponedeljka sama doma, ker gre moj nazaj delat
Ah sem se mogla malo izkašljat.
Itak nisi edina. Sem mela ravno včeraj en moment, pri meni je vse bolj posledica tega, ker ful hočem dojit, pa ne gre čist, pa se sekiram. Pa vem da je to sekiranje brez veze, ampak vseeno ...
Če se lahko pogovoriš kej s tvojim, je super. Jaz se tud z mojim in pomaga
nadinnen pa pejt kej ven sama! sj ni skos na joški? pa ko podojiš,si en dan še ščrpaj če se da,za vsak slučaj,al pa mal čajčka naštimej,pa nej se bejbi naje in pol šibej vn v trgovino sama,kupi se kej,zapravi kej,pejt na kavico...uglavnem uzemi si 2 urce,pa naj bo bejbi doma z atijom.
te razumem,predvsem ker je vreme tako in letni čas,in se dan ob 17h konča,pol pa ne morš več vn na sprehod in visiš doma in razmišljaš in hitr pride do tega da opaziš da se nč ne dogaja,da bi kej počel,kam šel pa ne moreš ane?
tko sm se js počutla prvi teden pa pol še mogoče par dni,pol sm pa rekla dost je in sm šla z malo v trgovino,pa zdj sm šla tut že sama,res pa je da js tut dodajam in ni problema če je mali pri mojemu ker mu pač flaško da...
sj bo kmalu pomlad pa bodo kavice,sprehodi,šopingi brez bacilov ipd..