En lep pozdrav vsem srečkam nosečkam! Ste pa že veliko napisale, odkar sem bla zadnjič gor, super, ker vas rada berem!
Dotika čestitam za seznam, zelo dobra ideja! Jaz imam naslednji pregled pri ginekologu 16.02.2011.
Tudi mene muči slaba prebava, zaspanost, utrujenost in povečan beli tok. Začela sem pa spet kihat, smrkat....upam, da se tokrat zližem brez antibiotikov. Samo da moj mali ni bolan J. Zanima me ali gre katera na dvojni kromosomski test? Jaz sem se odločila in grem dat kri 24.01.2011, na NS pa bodo predebatiralu rezultate skupaj s testi NS.
Goldy, TLF in Lily86 , tasa83, rosajelka, taktica Kat07 in vse, ki sem jih pozabila omeniti čestitke za dobre novice na pregledih!
Tejci01 tut jaz imam podobne probleme, me že vse tišči in komaj čakam, da povem v službi, da potem brez čudnih pogledov lahko nosim nosečniška oblačila! Sicer se nisem zredila veliko – 1kg, ampak pozna se mi pa že – tko kot se mi je v prvi nosečnosti v 4 mesecu!
Majci22 jaz sem imela v prvi nosečnosti enako knjigo, zdaj pa sem dobila za darilo Moj album, ki je tudi podobna in je še bolj cartkana (http://www.emka.si/moj-prvi-album-rumen/PR/68930,454). Glede tvoje Line, pa se ne obremenjuj preveč, saj je hudo, ko te otrok ne potrebuje več 24 ur na dan, vendar je to dobro zanjo, ker se v vrtcu dobro počuti s svojimi vrstniki, pa tebi bo lažje, če si boš vzela še kakšno urico čisto zase J
Pat13 in taša83čestitke za NS ter dobrodošle vse nove članice...vidim, da se nas kar počasi nabira J
Lepo se imejte še naprej in dolg in lep vikend vsem!!!