Dan, so
. NAjprej malo pokomentiram, potem pa obdelam seznamčka
.
Super, super, super za uspešne preglede
. Pa to so res najlepši trenutki, ko vidiš tisto malo bitje, ki je bilo s toliko ljubezni spočeto, raste in miga v tebi
.
Slabo mi je še vedno, parkrat na teden bruham, predvsem zjutraj ob umivanju zob. Bljak. Apetit mam čist hecen, vem, da ne smem imet praznega želodčka, a najraje ga zapolnim s čokolado. Zanimivo, da mi kislo sploh ne paše, ob kosilo zdaj sploh ne jem solate. No, važno, da mi gre sadje, vsak dan si tud stisnem svež pomarančni sok. Samo upam, da se ne bo ta želja po čokoladi preveč poznala na kg. Zaenkrat nisem še nobene pridelala, ampak kaj, ko se nič ne gibam. Ne smem, ne upam, kakorkoli že. Hlače so že malo tesne.
Imena imava že zbrana. Nekatere tako nočejo govorit o tem, jaz pa z največjim veselje. Žan oz. Anika. In upam, da bova kaj kmalu zvedela za spol. Seveda bova vprašala in tega nikakor ne bova skrivala. O nosečnosti vedo pač najini družini in nekaj mojih najboljših kolegic. Brez skrbi, počasi bom povedala celemu svetu.
Miklarom, hvala za kavico, pa čeprav mi zdaj v nosečnosti sploh ne diši.
Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)