čer, da še jaz poročam kako je bilo na pregledu NS, izvidi so dobri 1:711 in 1:14217. Mala pikica je bila tako živahna in poskočna, da jo je g. zelo težko izmeril. Sem pa bila s pregledom zelo zadovoljna, samo da sem videla, da srček bije in da je vse ok. Dotika in popka_3 ter vse ostale, ki ste imele sčlabše rezultate NS iskreno vam želim vse najboljše in močno verjamem, da boste imele vse zdrave in krepke otročičke! En velik
!
Tudi glede utripa srčka se ne sekiraj rosajelka to je čisto normalno, od 120-180, tako kot pravi Pušenjak.
Jaz sem v službi že povedala in reakcija je bila zelo lepa, vse sodelavke so me objele in polupčkale, šef pa mi je čestital....lepo, tega nisem pričakovala. Mi je pa zdaj veliko lažje, ker se lahko oblačim kakor mi paše in ne rabim več skrivat bušija
. Katjuška986 poznam to nestrpnost, ko se ti zdi, da se dnevi vlečejo in nikakor ni tiste srede, verjemi, da bo hitro minila, samo ne preveč misliti na to. Super je, če imaš aparat za poslušanje srčka, meni je to zelo pomagalo, pa sem lažje prebrodila, ker sem vedela, da mi bije srček
.
Vse, ki vas še čaka pregled NS, veliko sreče, tiste pa ki imate kmalu AC prav tako želim srečno in veliko optimizma! Lahko noč in sladke sanje