Dober večer,
Da še jaz poročam, kako je bilo na pregledu. Vse ok, srček bije, tako kot mora, pikico sem vidla, ker mi moj G. vedno naredi UZ in je res fajn občutek. Čestitam *dotika* za dobre teste DHT in držim pesti jutri za cerklažo! Vse bo v redu
. Za seznamček pa prosim spremeni PDP iz 16.08 na 24.08, naslednji pregled pa imam 23.3. Hvala! Miklarom tudi zate držim pesti, da bo vse ok na cerklaži.
Mateja_goljev tudi zate upam, da bo vse v redu, počivaj in pazi nase in na pikici! Tejci01 tud moj mali je bil doma od torka, ker je močno kašljal, en dan je kašljal non stop, še do sape ni mogel priti. Zdaj je bolje, kašlja samo še zjutraj in zvečer. To je pač tak čas, viroze, pa prehladi...še jaz sem se komaj pozdravila ta teden, prej sem bila pa 14 dni zelo prehlajena...verjetno se je mali od mene nalezel :-(.
dar10 ne se sekirat zarad službe, zdaj lepo uživaj ker si na bolniški in poskušaj imeti celo nosečnost bolniško, ker te ta služba res ni vredna, sploh šef!
Popka_3 jaz sem v 1.nos jedla elevit še celo leto po rojstvu, ker sem dojila. Zdaj tudi jemljem elevit ampak ne na prazen želodec, ker mi je drugače slabo. Elevit pa je fajn, ker imam tut dobro prebavo.
Ima še katera težave s spanjem, jaz se ponoči zbujam, začne me oblivat, pa ni vroče v spalnici...ne vem upam, da je to normalno. Sem pa na momente čez dan tako slaba, da ne morem nič, kot da ne bi imela nobene energije...tole mi je čisto novo, ker v prvi nosečnosti tega ni bilo...
Lenkadokolenka jaz še nisem nič čutila brcikov, čeprav se mi zadnji teden dozdeva, vendar je to verjetno bolj v moji glavi.V prvi nosečnosti sem začutila prve brcike okrog 17 tedna kar je normalno.
Lepo se imejte in lepo nedeljo še naprej