Še jaz da se malo javim...
dar10, tak ti je to v nosečnosti, slabo če ne ješ, slabo če ješ
Nikoli na zeleno vejo
monci2, jaz sem tudi pred nosečnostjo praktično vsako noč šla na wc, zdaj pa je še huje... Sicer je res, da spijem ful vode, ampak prijetno pa ravno ni. NO, vsaj nimam težav, da bi zaspala nazaj.... Vsaj nekaj.
smajas, joj, ta toksa mene tudi iritira. Sicer je še nisem prebolela, zdaj pa sem kar malo panična glede tega... Saj vem, da verjetno pretiravam (npr. zelene solate, ki je sama ne čistim, sploh ne jem
), ampak si ne morem pomagati.... Sem psiho, ni kaj, ne štejte mi tega v slabo punce
dobrodošla saya
Tudi pri nas je kar nekaj časa trajalo, da smo pridelali tegale bebija, ampak glavno da je zdaj v meni in da se lepo razvija
Šola za starše: mi2 bova verjetno šla maja. No, bomo malo vidli glede dopusta in terminov šole za starše...
Sem malo preletela aprilčice; ma se mi sploh ne da takih neumnosti brati... Sem pa vesela, da ste tukaj super punce
Upam, da si bomo stale ob strani do konca in si pomagale z nasveti....
dotika, me veseli, da si vredu. Zdaj pa samo počivaj...
Vozički: še raziskujem, ampak mi je ful všeč Mutsy...
timnala,
za takšne delodajalce.,.. Ko bi jih le bilo več.
Rosca79, joj, keglove vaje naredim ravno, ko se spomnim... No, zdaj ko si jim omenila, jih že delam, drugače pa nisem ravno pridna.... Se bom poskusila poboljšati, ampak nič ne obljubim
LP