Uf, kaj vse se dogaja na našem forumu... marsikaj lepega, a kaj, ko berem tudi slabe novičke
.
lipi, kako neprijetne so takšne situacije. No, samo da je vse ok. Pa so ti naročili, da počivaj?
mateja_goljev, pri vas mi pa ni čist jasno, kaj se dogaja. No, morda je možna cerklaža samo čez trebuh, ker je maternični vrat širok. In ja, kolikor pač lahko presodim situacijo, bi se kar odločila za ta poseg. Mislim na vas in čakam na pozitivne novičke!!!
No, mene je včeraj začela bolet sramna kost, samo na dotik, sem že ful zapaničarila in klicala svojo G. Ampak, ker me danes več ne boli, sem se pomirila in odločila, da počakam na redni pregled v ponedeljek. Ima še katera izkušnje z bolečo sr. kostjo? JAz sem se pač ustrašila, da ima to kakšno povezavo z mojo cerklažo.
KAr se kg tiče, sem kar pridna, trenutno sem na dveh kg manj kot pred nosečnostjo. Ja, posledica slabosti in bruhanja do pred enega tedna.
Metuljčke občasno tudi jaz že čutim. Včeraj recimo jih nisem, danes pa spet nekajkrat. Lep občutek je to, lep. Kaj šele, ko pridejo ta prave brcike.
Še ena prošnja... lahko prosim vse datume, ki jih dobite za preglede in jih tu zapišete, odebelite? In če je to morfologija, opozorite na prosim na to. Hvala!
< Sporočilo je popravil *dotika* -- 3.3.2011 12:22:17 >
Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)