Ojla punce,
naša Matejka se vam vsem lepo lepo zahvaljuje za vse dobre misli in navijanje, ter vspodbude ... zdej sva mele en malj daljši čvek po foniju, glede na to da mi je že mal puško fliknla v koruzo včeraj, je danes čisto druga,
, smeje se, heca se, taka pozitivka kot sem jo vajena, ni se še predala ...
... zmenili sva se, da bo malčka nahecala da nogico pospravi nazaj k svojemu bušiju in da oba mala piška plodovni mehur pač rabita do poroda in naj ga imata zase "vrata" se bodo pa še za en čas zaprla in pač ostala tako kot se spodobi, drugega scenarija ne sprejemamo
... skratka pozitivno razmišljanje se komu mogoče res zdi neumnost, škodi pa res nikomur ne, prej pomirja ...
Še enkrat se zahvaljujem v njenem imenu vsem, Pepiju pa sporočam, da je napisal zelo lep post sinoči, pa ... stari moj, mogoče si res sam samcat doma, pa vendar nas je cel bataljon, ki smo s tabo, res da le v mislih, pa vendar ...