Jutro punce
.
Pri nas imamo malarje, smo končno spravili v red sobico, namenjeno najinemu prvemu dojenčku in jo trenutno barvajo. Sem se odločila za zeleno barvo do višine 1,2 m, na delu stropa, kjer je previs pa modro. Obe barvi sta takšni lepi nežni, pastelni. Potem pa še kakšne lušne nalepkice, pa bo. Pohištvo imava tud že od Lip Poljčane. Joj, so to lušna opravila...
Joj, Rebeka_, to je morala bit pa res neprijetna izkušnja, da ti ni pokazalo nobenega otroka. Pa itak, da so te metode bolj tako, če ti pa prav pokaže ali pa tako kot si želiš, je pa lušno
.
lara2212, ja streptokok je ena dost resna zadeva, vredna premisleka. JAz bom sigurno na naslednjem pregledu vprašala svojo G.
timnala in araz, za brce je definitivno še čas. Kot pravi Pušenjak, do 20., 22. tedna so čisti luksus, če jih nosečnica občuti. In sploh ni nič narobe, če jih kakšen dan ne čuti. Res je, da naj bi jih mnogorodnice in suhe ženske prej čutile, ni pa nujno. Jaz sem imela recimo pri Ajdi posteljico spredaj in me je moja G prav opozorila, da me naj ne skrbi, ker bom brce verjetno ful pozno začutila. Tokrat jih že kakšen teden redno zaznam, je pa res, da večino časa preležim. V tem primeru, je več možnosti, da jih čutiš, kot pa če si cel dan v pogonu.
Papa
Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)