timnala – zelo mi je žal za žalostno izkušnjo
. Bodi močna in pozitivna in čimprejšnji ponovni plusek želim.
Vse se zgodi z razlogom, čim prej to razumemo in sprejmemo, prej dopustimo novemu dogajanju novo priložnost.....
Tega je mene najbolj groza. Sicer takšnih stvari ne jemljem tako zelo tragično, če se je nekaj moralo zgoditi, se je zgodilo z razlogom. Bolj na začetku, še čisto razumem. Ampak na morfologiji ali pa še kasneje je pa že kar grozno. Upam, da zvozimo po sreči.....mene tudi dajejo neki čudni dvomi, raje ne razmišljam. Saj bo vse OK, vmesni pregled + morfologijo imam jaz združeno v en daljši polurni pregled in to čez 6t + nekaj dni, glede na zadnji pregled, ker ni bilo prostega termina. To je šele 19.4. in to se mi res zdi še fuuul daleč.
KIRA1 – opis ravnanja tvojega G je pa res malo čudno. Kaj pa bi bilo lahko narobe? Kakšni pa so bili rezultati na nuhalni, če si bila? Upam, da vendarle ni nič zaskrbljujočega in je vse OK! Je res čudno, da vprašaš tvojega G zakaj in kako, on pa ne odgovori, kaj ga zmoti na pregledu.....in UZ vsake 3 tedne je res pogosto, ja.
mariy – žolčne kamne so ti ugotovili – joj, to pa res ni fajn, vendar z dieto boš verjetno nekako zvozila brez hudih bolečin ali pa se motim?! Še nisem imela tovrstnih težav. Upam, da ne bo prehudo....
jagoda1 – za dvig železa - če imaš Legofer in ješ živila bogata z železom (suho sadje, marelice ipd.) potem bi se ti že moralo poznati na izboljšanju. Kaj pa ti je tvoja G svetovala?
Katjuška 986 – to pa se ne sliši nič dobro. No, to glede bolečih kolkov mislim, kar se brcik in kolcanja tiče, to je že lepo in fajn
! Ne naprezaj se preveč in počivaj, da res ne boš imela kakšnih hujših težav...
TLF – morda so brcike še tako šibke, da jih še ne čutiš. Tudi jaz jih še ne čutim tako izrazito, kot nekatere opisujete. Nekaj zelo na rahlo, s časom bodo močnejše in bolj prepričljive....upam vsaj
!
tincy23 – tebe je pa tudi doletelo, no! Boga revca, poškodovana noga, bergle, nosečnost....vse skupaj, daj, res počivaj, da se vse dobro izteče!
Drugače pa čestitke VSEM za lepe izkušnje in dobre rezultate na morfologiji
. Pa če sem bila dovolj pozorna, v glavnem pričakujete FANTKE juhu
!
Pri nas še ne vemo, kaj naj bi pričakovali, vendar starejši sine navija za punčko oz. je "zajčku" pisal za sestrico.....Bratca že ima in bi imel še eno sestrico, sicer ve, da bo kdaj pa kdaj tečna
.....itd...hehe....so posrečeni! Karkoli bo, da bo zdravo, veselo in srečno – če pa bo še ubogljivo, se pa ne bomo nič pritoževali.....heeehehe.
Uživajte v prijetni pomladi in toplem sončku
!
< Sporočilo je popravil PABLO -- 23.3.2011 18:56:50 >