lp,
da se vam malce javim
moje počutje o.k, dete pridno brca tako da vse o.k, vreme najboljše prav prijetno za današnji dan, zato vsem mamicam in tistim, ki to še boste pošiljam
.
Zahvalila bi se tudi vsem puncam, ki ste mi svetovale glede žolčnih kamnol, se držim diete in stanje veliko boljše
.
jagoda 1 - kar se teže tiče sem sama na istem, tako da sem pridobila enako 6kg kot ti in začela s 59-60kg tako kot ti, pa me nihče ni okregal, se mi zdi to čisto o.k., glede na to da sem se v prvi nosečnosti zredila za 25kg, začela pa z 55kg.
Tako da se meni ne zdi glih normalna naormativa oz. statistika 12kg, če sem jaz lačna bom tudi jedla, zato pa sem se tudi v prvi nosečnosti tako veliko zredila. Pa kaj samo da je dete
vredi.
KIRA 1 - Tudi jaz imam na vsakem pregledu UZ, tako da mi moja G. vedno pregleda celega dojenčka
in vedno poslušama srček, tako ga tudi sama vidim in slišim in sem zelo zadovoljna, kot pa če bi imela samo 3x na nosečnost.
Prav tako pa me je na prvem pregledu vprašala, če si želim na vsakem pregledu UZ ali samo 3x na nosečnost?Seveda sem brez premisleka odgovorila vsakič.
Tako da po moje ne rabiš skrbet da bi ti kar koli prekrival, če bi bilo kaj narobe mislim da je njegova dolžnost da bi ti pivedal, po moje se želi vedno prepričat, če je vse tako kot mora biti, v tem pa ne vidim nič slabega.
Le uživaj
brez skrbi
.
Debata o morju; je še veliko vprašanje, če pa bomo odšli, kar si želim najbolj zaradi ta malega sina, pa sigurno čisto blizu nekje na našo stran Slovenija.