Pozdrav vsem!
Kako ste kaj preživele vikend?? Mi2 na sončku... Joj je pasalo, dati vse štiri od sebe in vpijati sončeka
Ampak me je že malo prijelo, tako da se bo kar treba mazati, je že precej močno to sonce....
daška91, po moje nimaš kaj zgubiti, če naročiš pas, kvečjemu se rešiš bolečin... Cena pa tudi ni tak grozna... Drugače pa glede prehrane gledam predvsem na to, da imam redne obroke, torej predvsem zjutraj zajtrk, pa tak dalje... Zvečer pa bolj light, večinoma
taša83, jaz tudi grem k Lukmanu; kolikor vem, moraš imeti zraven svoj ključek, pa ti vse gor posname...
smajas,
za odličen rezultat in zdravega fantka
ZA bolečine v križu, pa res mogoče poskusi ta pas, ki ga je omenila daška81....Pomagalo bi naj tudi za boljšo držo, zaradi katere so tudi bolečine v križu še bolj intentivne...
Popka, bravo za pregled
Leona2009, jaz sicer na veliko še ne kupujem, postopoma pa. Zdaj po prvomajskih greva po voziček, posteljo in previjalno, do zdaj sem kupila par malenkosti, pa omaro za sobo sva naročila (od mladinske sobe). Nekako raje kupujem malo po malo, da se stroški razporedijo....
zolika, mislim, samo da prodajo.... JAz si tudi vedno rečem, če mi je usojeno, me bo počakalo
miklarom,
. NI besed, ki bi ti jih lahko izrekla, pa da bi se bolje počutila.... Mi gredo kocine pokonci ob tvojem opisu, si res ne predstavljam, kaj sta doživljala v teh trenutkih... Zjoči se, počakaj na preiskave, potem pa bosta videla kako naprej... Si res pogumna, že da si zmogla napisati svojo zgodbo.... Me pa veseli, da imaš pozitivno izkušnjo z osebjem... In verjemi, da za vsakim dežjem posije sonce, in tudi za vaju bo!
maktub, super za dobre novice glede MV! Pa tudi vse ostale, daška91, super, da je vse ok z dojenčki.... Meni je zdaj vse lažje, ko dete že brca in spremljam gibanje in dogajanje v trebuhu
LP