Jutrček!
Kakšni lepi bušiji, sem se tudi sama malo oddahnila, da pa le nisem edina z ogromnim trebuškom, he he he! Druga nosečnost se pri meni tudi veliko bolj pozna!
Čestitke za uspešne preglede!
Mi smo imeli včeraj morfologijo, vse ok, le lego ima tako zanimivo, da mu ni mogla naredit celotnega pregleda srčka, tako da imam 28.04. ponovitev ultrazvoka. Naš lumpi - aja, za statistiko, tudi mi pričakujemo
in bomo tako imeli parček
- leži tam nekje med mojimi kolki in medenično kostjo in mu prav nič ne paše se dvignit kaj višje. Posledično pa mamico (torej mene) grozno boli hrbet, in vse te možne kosti, tako da se vsak večer skoraj ne morem več premikat. Če se ne bo popravil malo višje, bo vse še težje.... Pa še mojo sončico normalno dvigujem in se poskusim čisto normalno ukvarjati z njo, tko da je potem vse skupaj še malo hujše. Ampak, se ne dam!
Aja, tudi brcike tako čutim v spodnjem delu trebuha in v vseh okoliških kosteh. Včasih kar malo zaškrta.
Glede kolcanja - hčerkica je v trebuščku non stop kolcala, ko se je končno malo umirila (bila je namreč zelo zelo aktivna v trebuščku, vsak dan točna kot ura od 7.00 zjutraj pa vse do večernega tuširanja) je začela kolcat, he he he, tko nekako vsaj 10x na dan. Je pa res zanimiv občutek, sploh na koncu, ko ti kar trebuh skače! :) Aja, še vedno ima nek isti ritem spanja kot v trebušku, v vsem času je mogoče 2x spala do 8ih, drugače je 7.00 zadnja ura za ustajanje! Je pa res, da že od 4 meseca starosti spi prav celo noč!
Bomo videli kaj nas čaka pri malem fantičku, katerega še čuvam v trebuščku! Naš oči je bil presrečen, sploh ni verjel najprej, he he he. Jaz pa sem bila presrečna, ko je rekla da je vse ok.
Božajte svoje trebuščke in se beremo!