Presneti ringaraja, napišem cel roman in mi vse zbriše…Sedaj sledi obnova
Najprej čestitke vsem novim nosečkam…Zadnja dva tedna je bilo malo časa za branje, ker je naša pupa iz trebušne viroze prešla na visoko vročino, tako da je bilo pestro…z mojim sva si tudi predajala prehlad in drisko…trkam da bo sedaj za nekaj časa mir…vsekakor se ne bom nikoli več pohvalila, koliko časa smo bili zdravi…
V petek sem imela pregled. Nosečnost je potrjena. Pregled je bil tako rutinski, da potem, ko sem premlevala sem ugotovila da mi ginekolog sploh ni rekel ali se vidi bitje srca!? Pregledal me je ginekolog,ki nadomešča mojega…sem mislila, da je bil moj ginekolog redkobeseden ta je bil še bolj…No smotka, tudi nisem nič vprašala, ampak v tistem trenutku mi niti na pamet ni prišlo…Do februarja imam ginekologa potem pa je en velik vprašaj…
Počutje…katastrofa…v prvi nosečnosti sem bila tudi neprestano utrujena, ampak sem vsaj imela čas počivat, sedaj pa ga ni J Slabost ne spremlja ves dan…prejšnji teden sem naredila napako iz prve nosečnosti in sem spila mleko na prazen želodec, čemu je sledilo srečanje s školjko…Ne vem kako bo…zjutraj se komaj zvlečem v službo, upam, da mi bo uspelo vse prekrit še za nekaj časa…vsaj do drugega pregleda…Tudi doma nisva še nič povedala, čakamo na 2 pregled…Mi je kar hudo, ker so moji že rezervirali dopust glih v tistem času in vem da bo mama hotela ostati doma
Kar se tiče odzivov ne se sekirat…enkrat ko bodo vnučki prišli, bomo vsi skakali od veselja…Priznam, da se tudi sama vprašam, kako bo z dvema…In vse bolj ugotavljam, da imam sedaj čas da se naučim delat stvari sproti…ker drugače me bo pokopalo (tu mislim predvsem na likanje hahaha)
No…še par podatkov za naš seznam:
Ktm10 31 let, Izola, naslednji pregled 14.01.2010…aja...rok prestavljen na 03.08.2010…
Pa še to…meni so vsi govorili,ampak je dejansko res…tiste,ki iste v prvo noseče – uživajte kolikor se da!!!! V drugo včasih pozabiš da si sploh noseč J