13.05.2011, 06:01
137
Pozdravljene
, ja verjetn je od tega, poznam elocom, sam mam mal preveliko površino teh izpuščajev d abi vse namazala, bom verjetn mogla d zdravnice, ker drgač sem od malga jaz mela astmo in zdej zadnja leta mi k sreči ne tok močno udari na pljuča ampak navzven na kožo, tko da bom vidla kaj lahk zdej med nosečnostjo doim da grejo tej izpuščaji,pikice... je pa itak dans tok ljudi alergičnih, vedno več, prav groza
Glede sobice pa sva jo prebarvala v čist nežno roza, eno temo pa mal močnejšo roza ker je bolj svetla stena zarad oken in vsega in je izpadlo prav lepo, sem zadovoljna,
, sem pa tudi jaz že naročila nalepkice d abodo poživile steno, neke gozdne vile in gobice in tako, seveda od disneya
sicer pa sem pri eni kolegici videla ja je pustila ravno tako bele stene in čist lepo polepla in je izpadlo res zlo lepo, tako da verjamem da bo tudi tvoja sobica lepa
Hh jutri me čaka že na vsezgodaj pit tisto sladko vodo pri gine, upam le da bo vse ok in d abom lahko še naprej jedla čokolado pa piškotke in sladoled
dotika, ko boš imela čas, ko vidim da obnavljaš seznam avgustovk, pr meni dodaj prosim kraj Nova Gorica in spol
, ker vidim da fantki kar majo veliko prednost pri avgustovkah
lepo to
Danes sem se pa že odločla da se bom bolj razvajala oziroma počivala, dovolj dela sem imela te dni in sem prav izčrpana...danes bolj na off dan
, lep sončen dan vsem pa pobožajte trebuščke
Tako ja, prav imaš...Počivat počivat počivat....Mene čakata še dva delovna dneva potem pa tudi 4 dni na off;)...Komaj čakam čeprav je pa vreme bolj kot ne slabo napovedano....

, naš tamali je bil ves navdušen, ko je gledal našo pikico kako lepa je in kar naprej je želel gledati obrazek, kjer se resnično vse lepo vidi, seveda ga je tudi zelo zanimalo ali bo dobil bratca ali sestrico.
, prav tako pa tudi intenzivno iščemo kam bi odšli na morje, saj gremo letos kar na našo stran obale, ker je moje stanje še vedno ne spremenjeno s temi krči, tako da daleč ne bomo potovali.
iščem npr.medevedek pu, bambi, miki miška, tom&jerry
. Predlagam pa vsem, ki še niste imele 3D, da ga imate, ker
. Sm komej use prebrala toolk komentarjov
.
imela ob sebi,tako da najina spalnica ima nežne barve,svetlo zelena,rumena in oranžna,njegova posteljica bo ob rumeni steni,od brata,ki živi v tujini sem dobila stenske nalepke,prekrasne res,sonček,oblački,winnie the pooh in prijatelji,čebelice,skledice medu,komaj čakam,da moj sestavi posteljico in vse to nalepim.
ampak se ne sekiram zarad kg,vem da jem kvalitetno in zdravo tu in tam se malo pregrešim,bo že potem šlo vse dol.upam.
Zopet zaradi izcedka. Še parkrat grem pa bom poznala vse zdravnike in sestre.
... seveda mala se obrača, brca, kolca... nič ni pri miru.. se že po buhiju vidi da ni pri miru, ker je vsake tolk kar malo čudne oblike.