Ojla...
levcy - glede na to, da si s.p. si si tudi sama placevala prispevke glede na visino place, ki si jo odredila. V primeru, da si placevala cca. 285€ pomeni, da si prispevke placevala od minimalne place in torej svoji racunovodkinji das papirje za izpolnit. Zadnjih 12 plac se uposteva. Glede urejanje papirjev si poglej post, ki ga napise dotika - skupaj s seznamom. V primeru pa da povprasujes zgolj zaradi papirjev, ki jih izpolni delodajalec (v tem primeru ti sama) pa si poglej ta obrazec: http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/dokumenti__pdf/obr_s1_pril_potrdilo_zaposlitev08.pdf
V primeru, da si za casa s.p. sama vodila svoje knjige pa zadevo preveri se na davcni upravi, saj si tam placevala prispevke (ce si bila samozaposlena in nisi imela popoldanski s.p.). Ekola, zdej se pa pocutim ze kot v sluzbi
..
Drugace sem superca glede na vse groznje, ko sem obticala v bolnici zaradi prekratkega MV. Jutri imam zopet kontrolo...upam, da bo dobro in da s pikico se dolgo ostaneva skupaj.
Kar se tice otekanja nog..niti nimam nekih pretiranih tezav. Ko pa cutim, da so kaj bolj nabrekle pa "navlecem" tiste dolge elasticne nogavice. In res pomaga. Bolj me skrbi tole otrdevanje trebuha. Ampak dokler je to 5-10x na dan je OK. Samo, da ni na uro.
mami2011 - glej da bos sedaj na bolniski res pocivala, saj je mene sluzba tako zdelala, da sem pa sedaj definitivno ze 1 mesec na bolniski in do konca nosecnosti tudi ne smem z nicemer pretiravat.
- imena - hm...bo pa letos res veliko Lan
. Tudi jaz imam v ozjem izboru za naso pikico Lana ali pa Zara. Mi je pa vsec tudi Tara. V glavnem kratka imena..no ja do avgusta je se cas...ampak se kar nagibam k Lana, saj sem jo tako ze personalizirala ko se pogovarjam in
V glavnem jutri sporocim zadevo okoli rezultata pregleda.
lepo se sonckajte pa ne pretiravat po tej vrocini z dolgimi prehodi
da se nam presenecenje ne zgodi :)