cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

24.12.2010, 10:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.12.2010, 10:18

clock-img

birdy

pencil-img

5352

Kolumbo, ti kr povej Maju da lohk kadarkol prideteuser posted image  Vsaj mal bo pol miru pred Neli in Kristi, pomoje bosta čist fasciniraneuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

24.12.2010, 10:28

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

DAN!

evo končn 5 minut...bol na silo vzetih

mamo bajto k štala...pa sm na enem konc porihtala, pa je mali na drugem poštimal, da ni preveč pospravlen

zdele še testo za nudelčke razrežem

Saška gre u mest, sam menda bo do 4h nazaj...d bomo skup smrečico okrasili...da bo tko k vsak letuser posted image

zdej morm še mau našga kužata poštimat, pa mau kuhno u red spravt, pa ene skutne kroglice še nardim...pol pa počas priprave za večerjo

aja, zdej morm še po mailu poslat voščila poslovnim partnerjem...ole mi bo vzel neki cajta

pa čist sm žalosna k še nism mojih mulčkov pofotkala vkup...upam, da mi pol s smrekco vred še to rata

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

24.12.2010, 10:37

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Jaz še vedno v pidžamiuser posted image stanovanje v rasulu itak če pa tamaledva sprot vse namečeta, Eva se je pa ravno danes odločila da bi bila po naročju. POtem pa nared kejuser posted image . Še do čaja in zajtrka ne pridem. 

clock-img

24.12.2010, 10:48

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

clock-img

24.12.2010, 10:52

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jaz še vedno v pidžamiuser posted image stanovanje v rasulu itak če pa tamaledva sprot vse namečeta, Eva se je pa ravno danes odločila da bi bila po naročju. POtem pa nared kejuser posted image . Še do čaja in zajtrka ne pridem. 

sej bo vse počakal...zdej si prvo mami!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

24.12.2010, 10:52

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

24.12.2010, 14:06

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

kakšno zatišje je danesuser posted image

urša...lepa voščilnicauser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2010, 15:09

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

URSA kako lepa voščilnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2010, 15:13

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Ojla punce...Moj je bil vceraj doma in danes je tudi user posted image user posted image user posted image Vceraj smo sli kupit trosed za v otrosko sobo pa zavese za dnevno in spalnico,za otrosko sobo pa se iscem zavese...A mogoce veste kje majo kaksne z otroskimi motivi? Jaz zdaj lahko pocivam na trosedu ,mihailo se igra ,ker je full vesel da je nekdo z njim v otroski moz pa nekaj stima se na kljukah v kopalnici in wcju...potem mormo pa koncnoooo jelko okrasit,je bla v hrastniku in se je tko zavleklo...Zvecer pa dobimo obisk iz avstrije(bratranec,pa njegova zena pa eno leto star fantek)....

clock-img

24.12.2010, 17:02

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

dan punce:)
pravkar pečem cookije, da bomo vsaj nekaj domačega imeli za praznike pa sem se spomnila na vas k je lani Urša pošiljala recepteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
utrujena se,m 100/h spat hodim ob pol 1 zjutraj vstajam ob 5:45 in enostavno ni več energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image aja spat hodim tako pozno ker smo delali koledarje... nismo jih imeli v planu vendar nas stranke same kličejo in želijo naše koledarje seveda jim z veseljem ustrežemo:)

Želimo vam čarobne, polne ljubezni praznike in čim več časa za svoje najdražje:)

na zadnji strani sme pa ujela tole:)user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Uršauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelo lepa slikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2010, 18:36

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

mi je ratalo vse postorit,edino sesali bomo jutriuser posted image .....sem pa crknjenauser posted image .....vidim samo še tuš in posteljouser posted image ....me je pa klicala mami-je rabila št. od veterinarja,ker je psičko zadela kapuser posted image user posted image user posted image

urša....si videla da danes goduje Eva?user posted image

PUNCE,LEPE BOŽIČNE PRAZNIKE VAM ŽELIM!PREŽIVITE JIH V KROGU SVOJIH NAJDRAŽJIH!

user posted image

clock-img

24.12.2010, 20:44

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

čer!

mi smo povečerjali, se naklepetali, zapeli nekaj pesmi, se posladkali in pocrkljali

zdej gre pa majki v mižule....mi pa bomo še malce nadaljevali

VSEM SKUPAJ VELIKO ČAROBNOSTI NA BOŽIČNI VEČER IN PRELEP JUTRIŠNJI DAN, NAJ VAM MINE V KROGU NAJBLIŽJIH!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

24.12.2010, 21:22

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

VESEL BOŽIČ VSEM......

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

24.12.2010, 21:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.12.2010, 21:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.12.2010, 22:01

clock-img

petrušk_

pencil-img

1807

zlate moje punce.....

vam in vašim družinicam želim vesel božič in vse naj naj v letu ki prihaja,
veliko prespanih noči
nič virusov na obisku
pridne možičke
in da bi še naprej bile tko zlate kot ste...polepšale ste mi leto 2010 in upam, da nadaljujemo tudi v prihodnjih letih.

mi smo v bohinju, malček pančka, mi2 greva pa atiju svečko prižgat....byby in še enkrat najlepše praznike v krogu domačih

petrušk_

clock-img

25.12.2010, 01:35

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

TANCI VAM VSEM SKUPAJ ŽELI VESEL BOŽIČ...POLJUBČKI

clock-img

25.12.2010, 01:37

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

no še enga na kratko..ker sem že parkrat kej napisala pa me je ven zabrisal...cajta pa na minimumuser posted image

uglavnem božiček se je glihkar splazil ven čez dimnik...je pa pustil prelepa darila...to bo veseljauser posted image user posted image user posted image user posted image
drugače smo pa uredu, zdravi in veseli...
malček vas pa pogrešam ampak žal mi ne znese...ampak vseeno ste super in vas imam radaaaa

pozdravček

clock-img

25.12.2010, 05:43

clock-img

baki

pencil-img

3242

jutro.nik je že pokonci.adijo pamet.sem mislila da bom še v miru kavo spilauser posted image .pa sej jo bom k je moj frej.božiček je prinesel darila.nik je samo pogledal pa je šel stranuser posted image ....VESEL BOŽIČ ŽELIM VSEM

clock-img

25.12.2010, 05:44

clock-img

baki

pencil-img

3242

urša zelo lepa božična voščilnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.12.2010, 05:45

clock-img

baki

pencil-img

3242

kolumbo sem mislila da si kak nočni bar slikalauser posted image user posted image user posted image user posted image .super je

clock-img

25.12.2010, 05:47

clock-img

baki

pencil-img

3242

včerajšnji dan je bil bol žalostenuser posted image .ni blo glih nekega božičnega vzdušja.bo pa mogoče dones malo bolje.gremo gor na vikend na kosilo.

clock-img

25.12.2010, 08:33

clock-img

baki

pencil-img

3242

se vidi da je praznik.....nikjer nobene....

clock-img

25.12.2010, 09:49

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

jutro.....

Božiček je pustil majhna darila.....majčko z Nodijem...waw...je to enga veselja....jst se nisem mogla upret,,,,,lučke na smrekci gorijo, kokosove kroglice narejene. zajtrk v trebuščkih...stroj pere,,,,še ene piškotke zdejle spacamo...pa bom tolk ponosna nase...res.....mislim ,da bi bila še mati sjmm ponosna name....he he....

Lepo uživajte...se stiskajte...in objemite toplino vašega doma.....

LEp Božič

Beauty Comes With Dark Thoughts

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem