Zadnji članki

4 načini, kako izboljšati otrokov imunski sistem
S hladnejšimi dnevi pridejo tudi smrkavi noski, kihanje, kašljanje in vročina. Da bi bolezni otro...
Bolezni in stanja

Prehlad pri dojenčku in majhnem otroku
Prehlad je neprijeten za vsakogar, za otroke pa še posebej, saj so otroci občutljivejši na prehla...
Simptomi in bolezni
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

je super. No, jaz sicer nisem videla tako jasno, ampak, če g pravi, da je očitno, potem je že prav. Sicer sramežljiva, ker obrazka ni pokazala v celoti, samo po delčkih, smo pa 100x lahko prešteli vse prstke in opazovali manekensko dolge nogice, ki jih je tiščala k obrazu. Res lep dogodek.
, da bo čim prej spet vse ok.
razen, če bi bilo kaj narobe, ker pa itak ne bo. sem dve leti nazaj imela pri Lani okrog 30. tedna še en UZ kao kontrola rasti zdej pa tega ni več. ah, to zdravstvo... čudne stvari se dogajajo
človeku pripada vedno manj stvari. sej malo razmišljam, da bom šla na en UZ k Strahovi tam okrog 30. tedna. bom vidla.
bi morala bit res malo bolj pridna pri tem. pa za to res ne rabiš nekega časa ampak jaz se sploh ne spomnim ali pa se mi kar ne da. ah, sem smotana... pol mi bo pa žal...
Pri nas je blo samo -12
14.12 - thunder
14.12 - Heilie
. Sem šla kar spat.
naravni proces, sranje je pač, da živimo v takem preobilju in se ti potem pač malo več nabere, ampak, da te zaradi tega hospitalizirajo pa je res višek... Potem najboljše, da naredi bolnice za vse, ki imajo povišan holesterol, sladkorne bolnike ipd. in jih tam disciplinira ali kaj?