Dobro jutro punce,
kako ste kaj?
Decembrsko vzdušje: mogoče ga letos prvič tako zelo doživljam, saj imam več časa zase in za domače
smrekico bova postavljala naslednji petek, na božični večer. Lun1ca zelo lepa smrekca, posej mi je všeč zelena stena zadaj
ko takole vidim barvne stene po drugih hišah, se mi zelo dopadejo (btw sanja tudi barve v tvoji kuhinji so top), sama pa ne bi mogla imeti barvaste stene. Pr nama je vse belo, potem pa sva s pohištvom in dodatki kombinirala barvnost prostorov.
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca
Browniese z zdrobljenimi lešniki. Moram rečt, da sm jih poskusla in so tak super in fajn čokoladni, da sem komaj nehala jest!
Še recept prosim

jaz še ne vem koliko bom kaj pekla. Včeraj sem naredila jabolčni zavitek, ki ga pa že skoraj ni več, za praznike bosta pa mami in tašča poskrbeli in napekli potice. Jaz bom mogoče naredila kakšne piškote. Kaj kej vi pečete za praznike?
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi
Drugače pa pri nas prava zima, mrzlo, veter piha ...
Brrrr tudi pri nas je zelooo mrzlo, nekaj se hoče sonček kazat, upam, da bo pregnal stran to meglo. Popoldne greva na en dolg sprehod po snegu. Se že vidim zvečer, da bom spet samo padla v posteljo. Na srečo še vedno lahko spim ko top, pa tudi nočna hoja na WC se je malo zmanjšala (max 1-2 na noč). Je treba sedaj vse notri prinest, potem ne bo te možnosti.
IZVIRNO SPOROČILO: _tina
Materinska šola v Domžalah jaz sicer ne bom šla, ker ni dolgo kar sem to dal skoz
, se pa priporočam za kakšen čajček po šoli v Domžalah
Ja se strinjam
Obrat: ali ni tako, da se otrok šele potem okoli 35.tedna obrne? Torej imamo časa še vsaj 6 tednov. Bom malo na naslednjem pregledu vprašala. Sem pa slišala, da naj bi ta zunanji obrat otroka precej bolel.
Evo še za kosilo napišem kaj bo danes: goveja juhca (iz skrinje), krompir (še ne vem v kakšni obliki si ga bo moj dragi zaželel), dunajski puranji, zame pohane perutke, zeljnata in zelena solata.
Lepo nedeljo vam želim še naprej.