IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca
Ja, pod mojim srčkom spet raste pikica
. Glede na to, da je bilo sedaj že 2x neuspešno, bom tokrat novičko zaklenila in je tud mojmu ne povem. Morda se sliši trapasto, a resnično nimam veliko upanja, da bom zvozila brez problemov
. Držite pesti!!
če mi pa to ni polepšalo večera in vstop v novo leto...res...čestitke

...in držim pesti da se tokrat izteče do konca. Veš kako pravijo, v tretje gre rado....velikrat se spomnem na vas ki ste bile z nami....res....ker sem tudi sama imela te izkušnje....tako da držim pesti, pa še enkrat čestitke...pa samo pozitivno naprej.
Drži se
Mi smo danes imeli še polno hišo obiskov, tako da je kr pestro...jutri pa spet delat. Sedaj bom tudi jaz začela odštevat dni do zaključka in s tem začetek dopusta potem pa porodniška. Jupijej. Ne morem verjet da smo že tako daleč.
Moj je danes reku, dost požrtije, treba se u red spravit....treba začet normalno jest, ne pa kamorkoli pridemo, je že malca na mizi....

ma pa še zmeraj manj kil ko jaz
Drgač je pa danes pri nas celo popoldne sneg padal...nekaj ga je spet napadlo...

no pa saj ni skopnel do konca, tako da mi smo imeli belo novo leto....mije to bolj všeč kot da je vse zeleno. Preprosto se mi zdi da ne paše v ta letni čas in med praznike.
Vam je kej lepga dedek mraz prinesel, pa božiček?
Meni je gamaše tiste zimske, za v sneg, ne volnene, da jih zdaj dam gor ko grem s psom...ker itak smučarskih hlač ne morem oblečt

potem parfum od mojega dragega, pa copate, pa sladkarije...pa piškote, pa tako....u ja...pa mami je primaknila za previjalno zravn

neki že, razliko do polne cene bo pa še dala. zlata mami
u službi me pa čaka norišnica. uvajam novo, potem moram še vse pripravit za novo koledarsko leto...pospravit staro...da bom lahko novo naštimala...blah....groza.....ampak bo že se tolažim da še to zdržim pa je.
zdej pa pod tuš....