Živjo punce,
vam se pa mudi
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi
Jaz si počasi pripravljam torbo.. oz. razmišljam katero torbo naj pripravim... sem imela prej že torbo za na plažo v rokah.... ma bi bla frajer, da pridem z tisto torbo rodit

zakaj pa ne, saj smo na pol na dopustu
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi
Pa krokse ne vem , ali naj nove kupim, ali naj ta stare operem, (oz jih poskusim oprat), ali pa vzamem copate
...
Pa saj je še čaaaas ....
Mene pa moj vsak dan preganja, kdaj si mislim pripraviti torbo za v porodnišnico. Pa saj sploh ne vem, kaj naj vse vzamem sabo, tako da zaenkrat bom pripravila vložke (to se mi zdi najbolj pomemno), zobno ščetko + pasto, glavnik, gatke, nogavice (če me bo zeblo), pol pravte da je fajn krokse vzet, kaj pa copate??, lanolin, kremo za obraz, dudke za bebico, mobi+polnilec in to je to. Aja pa še labelo in nekaj sladkega za grickat
Kar se tiče kozmetike za otroka jaz ne mislim zaenkrat nič kupovat, saj naj bi do 6m zdržali brez teh kremic ipd., hladilno mazilo imam pa že doma. Pa nekaj testerčkov dobimo tudi v P. Kupit bom šla še B-panten za ritko, čeprav moja mami zagovarja, da se ritka v primeru vnetij in pikic najbolje celi, če jo mažeš z margarino. Edino fiziološko bo treba kupit za popek.
Bom pa počakala, kaj bodo še v materinski šoli povedal, pa šla dodatno kupit.
Danes sem nesla v službo izpolnit liste za porodniško in jih moram dvignit naslednji ponedeljek

potem pa še na CSD šibam, da uredim do konca in potem še mal....
OK, to je to.