Dobro jutro al dober dan al karkoli že. Za mano je neprespana noč in sedajle sem taka ko en ZOMBI. Vsa podočnjakasta, prekrokana uglavnem za en fuč. Najprej nisem mogla zaspat, ker so se pred blokom drli ko živali, nato pa me je mali začel na polno brcat. Sem mislna, da bo kar čez trebuh ven prišel, tako intenzivno je bilo. Pred enim tednom sem jamrala, ker se 3 dni ni skoraj nič premikal, sedaj pa me 3 dni tako močno brca, da me vse boli.
Sposojene cunje: srečke tiste, ki ste kaj dobile. Jaz imam samo svoje cunje, nihče mi ni nič ponudil, nihče nič dal, tako da s tem nimam problemov. Je pa res, da sem eni kolegici rekla, da bi raje odkupila njene stvari, kot pa da si jih izposodim, pa ni bilo nič iz tega.
IZVIRNO SPOROČILO: naja17
tanjusi - ja pri meni gre vedno tam čez popek, mislim, pač po logiki, da mi leži od leve - glava proti desni - nogice, ker pri popku nekaj ven štrli, predvidevam, da ritka, ker brca me na desno, pa dol v tamalo me štoka... Ma komej čakam ponedeljek, da vidim situacijo
Pri meni pa zadnje dva dni tako telovadi, da me brca v desni bok, predvidevam pa, da z rokami opleta po levem boku. Potem se pa malo obrne pa začne brcat direkt v rebra, z rokami pa šari po tamali

no tak občutek imam, bom pa vidla v torek na UZ kakšno je dejansko stanje. Ali si katera kaj opazuje trebuh, ko bebice migajo? Meni se ornk izboklina naredi, ko me brcne.
Akilene: jaz raje ne stopim na tehtnico, ker se mi bo prav tako zavrtelo. Danes se pa sploh ne mislim tehtat, ker vem, da me zvečer čaka malica v MC Donaldsu
Uglavnem sva bila pa z mojim že pridna, saj sva pospravila mrekico, celo stanovanje, sedaj pa počasi olupim krompir za kosilo. Danes bo pire + repa + krvavice. Moja najljubša hrana.