writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 3.del

clock-img

30.03.2011, 08:09

clock-img

betty.ford

pencil-img

1199

dobro jutro!

jaz jih moram pa budit... HB se ob 7h pripelje mimo smetar, ki je dober razlog za vstajanje. čeprav pri starejšemu ne pali več.

šivilja, šteješ še mene?
moj nima nobene večerne obveznosti, tako da bi se načeloma lahko pridružila.
v kolikor v primernem časovnem okviru pridem v LJ, se lahko priključim kateri od vas pri prevozu? ker, priznam, Vič mi je španska vas.

čez dobro uro držte pestke, da bo moj otrok pogumen in bo prenesel bolečino.
mi je obljubil, ker sem se včeraj zlagala zanjuser posted image

lepo mi bodite!

clock-img

30.03.2011, 09:01

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Jutro!

Naša bolezenska saga se nadaljuje. Trenutno vodi oči z 39 vročine, potem sledim jaz s totalno vnetimi očmi, J. je pa itak vedno samo na pol zdrav.

Danes pakiramo in gremo v NM, tako da me na večerjo žal ne bo. user posted image

Vmes grem pa požret vsaj 2 persena, preden se mi zmeša. Mogoče bi mogla pa za eno mašo dat, da bi se končno pozdravili...

clock-img

30.03.2011, 09:25

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Majana 

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

clock-img

30.03.2011, 09:51

clock-img

Anonimen

majana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   drži se!!!!!!

clock-img

30.03.2011, 10:26

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jutro!

Majana user posted image user posted image user posted image  za vse tri!

M je danes celo spal... zaspal ob 9h, se zbudil nekje ob 8h. no, pa vmes ob 5h, je prišel pod mojo odejo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

30.03.2011, 10:27

clock-img

nikolet

pencil-img

742

živjo

majana: čimhitrejše okrevanje in cel koš vsakemu izmed vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no jz sem pa že kosilo skuhala... pasulj in zdrobov narastek...
sem včeraj šla v službo in sem danes nagrajena z dvema nadurama ker so mi vse planograme zdrkal.... matr sem jezna... koj k**** filajo police če ne znajo filat... kt da je tako težko pogledat kodo na rtiklu in na ceni in dat artikel tm k paše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no uglavnem grem ob 11h delat da poštimam nazaj tako kot je bilo....

no moj otroc so pa končno HB zdravi ( trkam na les) in upam da tud tako ustane....

l.p.

vsem bolančkom tud želim da se čim prej pozdravijo ......

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

clock-img

30.03.2011, 10:28

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Torej - četrtek ob 19.30 Separe (na Koprski) - zaenkrat smo:

Ledenka
Petrazg
Šivilja
Koala.ček
leela
maja
ajetam

Tanja
Lake
Betty

še kakšna kandidatka? user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

30.03.2011, 10:33

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

končno je v vrtcu,... sicer nevem kako bo, ma me ne briga..:) kašlja v spanju, pomoje bo vse otroke zbudila :)

tuki lepo vreme toplo,.. spet se bom vabla na kavo k sosedi,.. no zadnjič mi je dala pivo user posted image , sam šnopca ne pa je kuluser posted image

mene v ljubljano ne bo... prej bi šla v milan, je bližje najbrž....user posted image . K*rc je če živiš v hribih....

Majana.... upam da te domači pocrtajo in si malo oddahneš... user posted image user posted image

clock-img

30.03.2011, 11:18

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Grem plačat mašo!

clock-img

30.03.2011, 11:18

clock-img

Leela

pencil-img

3101

majanči pozdravite se user posted image user posted image user posted image  user posted image

clock-img

30.03.2011, 11:37

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

Se pogovarja lulček z jajčkoma, pa pravi: "če bosta danes pridna vaju peljem na zabavo"
Jajčka odgovarjata: "ma ja, jebi se ti, pa da naju zafrkneš kot zadnič, ti greš not midva pa skačeva pred vrati k 2 debila"user posted image

clock-img

30.03.2011, 13:02

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image

pa sem z zdravniškega, urin je ok, ostalo tud, HIV pride pa čez par dni. ampak glede tega pa res nisem v skrbeh user posted image

clock-img

30.03.2011, 14:49

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

uh majana user posted image user posted image hm...a razen mase? da gres na romanje v lourdes? sh@t res nisem fous! se dobr da greste v NM!!!

drugac, glih sem slisala da je en mozev prijatelj iz cerknice ze na otroku st. 4! user posted image wow! super lustna druzinica so! ampak zdaj bodo rabili se vecji avto!

clock-img

30.03.2011, 15:27

clock-img

Anonimen

A mene marate jutri v druzbi?

clock-img

30.03.2011, 15:40

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

A mene marate jutri v druzbi?

user posted image  kako vprašanje! napiši se na seznam in pridi, rabiš malce razvedrila...

clock-img

30.03.2011, 16:50

clock-img

Anonimen

Verjetno imaš prav! Torej pridem!

Danes pride tašča, da bo jutri in v petek z mano, ker gre moj delat.... mene je ob misli, da bom sama doma, strah user posted image Pogled na svečke pa ubija user posted image

Torej - četrtek ob 19.30 Separe (na Koprski) - zaenkrat smo:

Ledenka
Petrazg
Šivilja
Koala.ček
leela
maja
ajetam

Tanja
Lake
Betty
Živa25

clock-img

30.03.2011, 17:04

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

uf, prvi dan v službi po treh dneh, pa komaj zdaj pridem do rr. Delovno, kaj pa čmo. Tele bolniške podrejo cel sistem. Zdej grem pa domov mal, zvečer pa še sodbo pisat, jupiiii...

clock-img

30.03.2011, 17:25

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Takole - sem se zmenila za jutri. Sem rekla ene deset ob 19.30 - ampak stol gor al pa dol itak ni problem.

Samo toliko povem, da me ne boste pol linčale in ne bo kakšnih presenečenj - ta lokal je malo bolj fensi. Ni pa problema s parkiranjem - je spredaj velik parking.

http://moja-manuma.blogspot.com/

clock-img

30.03.2011, 17:26

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Drugače smo se pa zdele sončkali in je bilo prav lušno

clock-img

30.03.2011, 19:55

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

ta lokal je malo bolj fensi.

user posted image  še vedno so lepe kavbojke čist ok user posted image

clock-img

30.03.2011, 21:17

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Telovadba ni zdrava. Sm se očitno preterala in ne morem hodit, se usest. Premikam se kot šestilo. Bog ne daj, da me kdo pipne.

Pa končno bo sonce cel teden.

Grem likat krinolino za jutri.

clock-img

31.03.2011, 05:37

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

ta lokal je malo bolj fensi.

user posted image  še vedno so lepe kavbojke čist ok user posted image

hja, sem imela bolj jedilnik in cene v mislih, ne obleke user posted image user posted image

clock-img

31.03.2011, 05:37

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Koala.ček - prideš do mene, pa greva potem skupaj naprej?

clock-img

31.03.2011, 08:10

clock-img

Anonimen

Aja jat bom tudi z avtom in z veseljem vzamem druzbo vanj...

clock-img

31.03.2011, 08:11

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

šivilja - hahah..sem mislila da moram kar v toaleti pridet. sicer pa, ja lahko se dobiva tam nekje na celovški, ker tudi točno ne vem, kje si doma.

pa sploh se ne morem dones zbudituser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem