writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 3.del

clock-img

16.12.2010, 10:12

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

grrrrr, error! let's do it again user posted image  

spali malo, s konkretnim odmorom ob 2h user posted image  

majana, kako je J? user posted image user posted image user posted image  

maja, WB user posted image  je pir tam še tako dober? user posted image

ivana user posted image  za pomivalca! brez njega mi živeti ni user posted image

še en link o nevarnih igračah... v nemščini
http://www.test.de/themen/kinder-familie/test/Spielzeug-Alarm-im-Kinderzimmer-4150171-4151407/

še dobro, da nisem kupla Brio vlakca, pa sem razmišljala o tem.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

16.12.2010, 10:16

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Ledenka...pivo povsod hočejo uturit neko z božičnim okusom. Bruh. Sm si pa s kuhancm opekla jezik prvi dan, tko da sm bla še tri dni potem brez okusa. Pa je blo tut božično pivo takrat vredu user posted image

clock-img

16.12.2010, 10:40

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

men pa je božično pivo všeč user posted image  

skrajni cajt, da grem spet mal tja!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

16.12.2010, 10:42

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Drugače pa ....Adria user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2010, 11:17

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

ledenka -res se ne da! ko mi tuki v PO ni delal je bla skoraj grska tragedija! moja mami je 1970 rekla da ne bo poroke brez pomivalca. user posted image user posted image ...in ta pomivalc se dela!

bozicno pivo??? huh? kva dajo notr? (sm bolj diletant pri likoholu user posted image )

clock-img

16.12.2010, 11:26

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

maja, agree kar se Adrie tiče...

božično pivo
http://beeradvocate.com/beer/profile/41/140

clock-img

16.12.2010, 11:34

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Dan...

Jaz tudi že imam vsa darila, samo za očija še ne... Kaj naj očetu kupim... savne, masaže, gledališče odpade... se ne bomo ponavljali... ???

Maja... no še tukaj, dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image Moraš American ali pa Delto sprobat... to je šele katastrofa... Adria je še kar ok...

Nikolet... za N. user posted image

Danes gresta pa moj brat in njegova na dopust za 4 tedne.... jst bi tudi...

clock-img

16.12.2010, 11:54

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

dan,

sej bi se spet lahko razpisala. pa se ne bom.

petrazg - uauauau 4 tedne take offff ? to jima pa čestitam. sej meni bi se itak po petih dneh že mešalouser posted image

bruselj. edino kar mi je tam všeč je Bruge.

ledenka prideš danes na DM ?

majana ???

clock-img

16.12.2010, 11:56

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

ledenka prideš danes na DM ?

jep user posted image  

petra, bi tud jaz... pa en teden bi mi bil dost user posted image  

dopust... sem prinesla zadnjič dam en katalog za Tenerife... da bom vedla, kam ne grem user posted image  moj je tako tečen in noče na letalo z M user posted image

clock-img

16.12.2010, 11:58

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Meni je bil pa Genth bolj všeč. Sicer pa gužva povsod.

clock-img

16.12.2010, 11:58

clock-img

nikolet

pencil-img

742

hvala za pikepoke

N. spi, je bila ful utruena in se je čist strinjala k sem jo v posteljo polegla...
T. je očka peljal k Logopedu.. jz pa pečem picouser posted image

jz pa pojma nimam če bom kaj kupovala za božiča, k imam božično kosilo čes, sem rekla da bo kar tradicija da bojo moji starši pršl na kosilo na božični dan... tak da je to že tatretji božič k kuham kosilouser posted image , no letos bo še tast, k nočem da je sam, sploh pa k gre svakinja za 14 dni na Ciper k svojmu fantuuser posted image

user posted image user posted image jz bi si rada pa ful kupila tole: http://www.topshop.si/ecogenie_ball_za_pranje_perila-100317-962-pc.html?ils=15&srcint=tvp&pcs=1

user posted image user posted image user posted image kaj mislite o teh kroglicah, a ima kera to, a je vredu????

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

clock-img

16.12.2010, 12:07

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

nikolet - glede krogljice. jo imam. jo uporabljam. pa tudi goljufam ( dam čisto malo praška in mehčalca). tako da nekaj le prišparam.

božična darila - nič posebnega. kakšna čokolada, sadje.

petrazg - hm, ima tvoj rad letenje ? super je recimo nakup bona za simulatorsko letenje. traja 45 minut, cena pa je cca 40eur.

clock-img

16.12.2010, 12:10

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Naša dva gresta po Kitajski in na Filipine, tako da mislim, da jima ne bo dolgčas... Mislim, da se niti 1 teden ne bosta izležavala... Zadnji dopust pred bejbijem sta rekla user posted image Komaj čakam!

Ledenka jaz sem tudi zadnjič kataloge domov prinesla... Za letalo pa... naj ga ne sračka mu povej. Veš kakšni mali se vozijo. Pa do Tenerifov sploh ni daleč... Midva se še odločujeva , če si upava z Lukcem na 9 urni polet. Anže ne bo problem, za Lukca pa nisem prepričana... Ampak sva že na 60% , da si upava... user posted image

Jaz sem pa letos za božično večerjo zadolženo (no sej lani smo bili tudi pri nas), za kosilo gremo pa k teti...

Nikolet nimam... mislim, da ima Šivilja nekaj podobnega...

clock-img

16.12.2010, 12:11

clock-img

nikolet

pencil-img

742

nikolet - glede krogljice. jo imam. jo uporabljam. pa tudi goljufam ( dam čisto malo praška in mehčalca). tako da nekaj le prišparam.

petrazg - hm, ima tvoj rad letenje ? super je recimo nakup bona za simulatorsko letenje. traja 45 minut, cena pa je cca 40eur.

jz bi rada vedela če je res to kar pravijo, da ne rabiš nič za pranje, k jz ne smem uporabljati mehčavca, zarad T., ker ima akutni dermatitis ... praška pa tudi ne, samo geluser posted image

clock-img

16.12.2010, 12:12

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Pri nas je pa Božiček glavni obdarovalec. Ne, za mojega očija še nimam. Za mojega možeka je darilo že zavito...

clock-img

16.12.2010, 12:14

clock-img

nikolet

pencil-img

742

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Pri nas je pa Božiček glavni obdarovalec. Ne, za mojega očija še nimam. Za mojega možeka je darilo že zavito...

pri nas je pa glavni Miklavžuser posted image

clock-img

16.12.2010, 12:15

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

nikolet - ja, lahko tudi brez mehčalca pereš. je to bila kar revolucija v zda.

clock-img

16.12.2010, 12:16

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

aha, tvojemu očetu. sem te razumela, vašemu očetuuser posted image

clock-img

16.12.2010, 12:38

clock-img

eelyy

pencil-img

643

Dan!

Evo kej napišem,potem grem sebi po novo kapo in po T. v vrtec,danes bo urco prej doma...upam da bo le dobre volje,ker če je slabe je kriza.Smo imeli novoletni bazar včeraj je bilo lepo pa še mali je zaspal kot topek s eje zmatral zunej.
darila moram še nabaviti...zamujam zeloooo,bom drug teden v ponedeljek?

katera majčica je še noseča?

clock-img

16.12.2010, 12:42

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

petra, moja kolegica gre januarja za eno leto okoli sveta. To je pa res dopust user posted image Sta skenslala službe in bosta kr šla.

clock-img

16.12.2010, 12:50

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

a mogoče katera ve, kaj je z VHM, je že menda rodila, sej je mela novembra rok?

nikolet, jaz perem itak brez mehčalca, pa gel od Froscha uporabljam. če se spomnim, dam kis v stroj, po njem nič ne smrdi user posted image

clock-img

16.12.2010, 12:55

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

ja jest sem tudi prej, ko sem bila na porodniški doma mehčalec in prašek delala...zdej mi pa sploh ne znese...

kje je flaška ?

clock-img

16.12.2010, 13:04

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Papua... prej moram še na lotu zadet... user posted image

VHM... sem šla malo pošepegat na njen fb... mislim, da imajo punčko Lauro... VHM, če nisem usekala mimo... ČESTITKE!!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil petrazg -- 16.12.2010 13:05:36 >

clock-img

16.12.2010, 14:44

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

VHM... sem šla malo pošepegat na njen fb... mislim, da imajo punčko Lauro... VHM, če nisem usekala mimo... ČESTITKE!!! user posted image user posted image

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.12.2010, 14:55

clock-img

nikolet

pencil-img

742

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

a mogoče katera ve, kaj je z VHM, je že menda rodila, sej je mela novembra rok?

nikolet, jaz perem itak brez mehčalca, pa gel od Froscha uporabljam. če se spomnim, dam kis v stroj, po njem nič ne smrdi user posted image

kakšen kis, a za vlagat al za solato????

frosch: to sem pa že slišala, je kao naraven... a je vredi???

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem