writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 3.del

clock-img

19.12.2010, 10:13

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Ojoj, pridem prečekirat in... pravo virozno stanje!!! Vsem en veelik koš pikapok da boste kmalu zdravi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.12.2010, 10:27

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

NO, takole, zdaj pa še ata bruha. Smo čist predpraznični.

clock-img

19.12.2010, 10:36

clock-img

lake

pencil-img

3955

Dobro jutro!

Mal miru, dokler je otrok pri očiju v kleti.

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke. Je obdobje viroz, ni kej. Tud T. kašlja da nič ne spimo.

Evo konec miru user posted image

clock-img

19.12.2010, 10:45

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Mene tud nekaj lovi ampak se ne dam ta teden še zdržim,bo pomoje pestro v službi ker je zadnji teden user posted image user posted image ...sem popila kapljico evkaliptusa...potem se grem še namakat v materino dušico in evkaliptus pa ima da gre stran!

Pikepoke za vse!

clock-img

19.12.2010, 11:52

clock-img

Anonimen

DAN!

Pečem muffine, ker mi kosila danes ne bo treba delat user posted image user posted image user posted image   Gremo popoldne v LJ na lazanjo user posted image Upam, da bo dobra user posted image

In včerajšnjega dneva je končno konec, danes pa sije sonček user posted image Upam, da bo sonce sijalo tudi sicer, ne samo na nebu user posted image

MAJANA!!!! PIKEPOKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image    Jaz sem danes boljše... Po 2 tednih lahko diham čez nos user posted image

clock-img

19.12.2010, 15:43

clock-img

nikolet

pencil-img

742

evo smo po kosilu in po počitku, pa še pomila sem potleh k je sonce sijalo in je blo vidit ful umazanouser posted image user posted image

tak da ne gresta letos več v vrtec, drugo leto spetuser posted image user posted image
možek še spi na kavču, N. je skutni zavitek, T. pa gleda risanke, jz sem pa mal na rač. pršla pokukatuser posted image

l.p.

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

clock-img

19.12.2010, 19:41

clock-img

betty.ford

pencil-img

1199

a če gre mularija jutri v vrtec, jih pošiljam na virusno bojišče?

ampak socializacija bi jima dobro dela,...user posted image

clock-img

19.12.2010, 19:54

clock-img

majana79

pencil-img

8822

betka, od prijateljice je prišla po tamala v vrtec po 3 tednih za 2 dni... in sta spet doma

samo to je po moje brezveze razmišljat, ker sej veš da niso vsi enaki...

lahko ti prineseta domov kaj, al pa ti njima iz službe, kaj veš

sej mene isto skrbi, ko bo šel, pa nimam kaj, pri nas bo sigurno tako, ker je izredno dovzeten za vse živo

and I wished for a perfect child user posted image

clock-img

19.12.2010, 21:05

clock-img

Anonimen

Bety jaz sem našega tako prejšnji teden dala v vrtec in mi ni žal. Še smrkat je nehal user posted image   Bil je pa tako vesel, da mi bo naslednjič žal, ko ne bo smel iti user posted image Pa še dedka mraza je videl, ker ga sicer verjetno ne bi user posted image

Mi smo doma... Smo še mojo teto obiskali in se malo nasmejali in kuhančka napili. Pa avto smo odpeljali, da se bo jutri poservisiral, tko da imamo zdej "nadomestno vozilo" mojih dveh user posted image   In zgleda da bom mogla na račun tega jutri še mojo babico po dohtarjih vozit user posted image

Majana kako si? user posted image

clock-img

19.12.2010, 22:41

clock-img

majana79

pencil-img

8822

živček, se držim, ni pa boljše... na živce si grem user posted image zdej vidim zakaj so tamali tako sitni ko so bolni...

grem spat, na dvignjeno vzglavje, da bom lahko dihala... pa ne mislit da mi spiranje pomaga user posted image

clock-img

20.12.2010, 07:50

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Majanček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.12.2010, 07:52

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

majana - a je drsališče v tivoli že odprto ? danes berem v financahuser posted image user posted image

clock-img

20.12.2010, 08:35

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

jutro,

uf, vikenda je konec. Smo šli v soboto ven mal žurat, mulca sem pri tastarih pustila, milina. Je blo vse ok, tko da upam,da kmalu spet kej ponovimo. Sem pa ta teden na dopustu, imam par stvari za zrihtat, tko da bo bolj na izi. Smo danes do pol osmih potegnili s spanjem, ker je šel včeraj kasneje spat. Zdravi zaenkrat smo.

Bolančkom pikepoke, naj se hitro pozdravijo!

clock-img

20.12.2010, 09:41

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

petrazg - si videla ?

http://www.luckyluka.si/stran/?D=66

mi bomo verjetno začeli. do ta čas, bomo pa malo vadili, da vidimo če mu je še v interesu, al grozno trpiuser posted image

v plesu pa tako uživa, da smo ga vpisali v nadaljevalni tečaj. pa ful mi je všeč, ker mu ni nič nerodno. je včeraj plesal pred polno športno dvorano in se samo smejal. ga ni bilo nič strah.

clock-img

20.12.2010, 09:42

clock-img

eelyy

pencil-img

643

Jutro

sem zadnič napisala doug post pa mi je vrglo ven...Danes imam spet kup cunj za zložit pa cel vikend sva z mojim pospravljala.
L. spančka jo zobki matrajo vse v usta tlači,T. mi je včeraj zbolel kar naenkrat je zakuhal in lekadol sirup velja samo 3 mesece po odprtju,tako da je moj moral na Metelkovo iz Kamnika in je še en dodatni kupil za rezervo.
Po žlički sirupa je bil čist dober celo noč sem ustajala in hodila gledat,če je spet vroč...tako,da tud večerje nism mogla pojesti se sekiram za vsako malenkost in sem čist slabe volje,ko sta bolana tako kot ti majana,mene je ful ful ful strah vročinskih krčov sem bila enkrat poleg,ko je od prijateljice brat imel in je grozno,sloh neveš kaj bi naredil.

dudi; Vse najboljše T.
papuang;važno,da se vsaj malo spočiješ ko greš ven si odihneš vsega.
živa;pri nas je pri T. tudi tako,je tok vesel ko gre v vrtec kar sam odpera vrata,mu je všeč so otroci tam in vedno nekaj počnejo

clock-img

20.12.2010, 09:44

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

pri našemu zmajčku, so danes v vrtcu samo 4 otrociuser posted image

clock-img

20.12.2010, 09:44

clock-img

eelyy

pencil-img

643

Še bolančkom pošiljam velik kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.12.2010, 10:25

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jutro user posted image  

pri nas jih je tud ful malo v vrtcu... Mja neki lovi, kašlja in nos ima poln. vročine (še) nima... bomo videli, kako bo, upam, da ga samo polna luna meče user posted image

majana user posted image user posted image user posted image  čuvaj se!

šivilja user posted image user posted image user posted image  kako ste danes?

za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

20.12.2010, 10:35

clock-img

Anonimen

Jutro!  Mislim je bilo enih 5 ur nazaj user posted image

Mene je zjutraj neki navijalo, pa se je spet vse ustavlo user posted image   Kok si grem na živce user posted image

Majana a si misliš bit tak, pa še noseč zraven, ko ne smeš nič razen Lekadola vzet user posted image user posted image user posted image   Upam da boš čim prej bolje user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.12.2010, 11:32

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Nedelja 18.00 kuhanček v centru, boste že zdrave do takrat? Pofočkejte se user posted image

clock-img

20.12.2010, 11:47

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

flaška - kje pa si nedeljo najdla ? user posted image

če že, potem bi kakšno uro prej, da pridem z malimi in da gremo še jaslice pogledat.

Ob 18 mi je pa glih taka ura, da bi šli že domov.

clock-img

20.12.2010, 11:51

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

flaška - kje pa si nedeljo najdla ? user posted image

če že, potem bi kakšno uro prej, da pridem z malimi in da gremo še jaslice pogledat.

Ob 18 mi je pa glih taka ura, da bi šli že domov.

takrat sem frejuser posted image

a ob 17h pol?

clock-img

20.12.2010, 11:58

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Dan!

Hvala za pikepoke, ma očitno še niso pršle... Jaz sem vsak dan slabše, danes pokava v NM k mojim, ker nisem za nobeno rabo. Se grem še k osebni pokazat. Molim za kak AB, ki bi prijel takoj. user posted image

J. tut še ni ok, zdej se mu je še desni uček nekaj vnel, moramo spirat, ni pa še za AB...

Skratka, žur.

Trenutno sovražim vse, z veselim decembrom vred.

koalka, vem da notri v dvorani drsajo že nekaj časa, za zunaj pa ne vem, nisem bila že 10 dni med ljudmi user posted image

živček
, lani februarja sem mela tako hudo virozo, sem bla 3 tedne doma, kuhala sem ko nora, pa nič kot lekadol nisem smela... o ja, to je blo tut fajn user posted image

grem, ker širim slabo voljo, no pa še spakirat moram do konca

clock-img

20.12.2010, 12:00

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

ja, muč better. user posted image   ampak bom prišla with family

clock-img

20.12.2010, 12:00

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Majanauser posted image Pozdravte se že nooouser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem