writing-img

RE: A ste vse OK?

clock-img

28.11.2010, 19:10

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Eh, Volgić... No, važno, da si cela.

A da je cela??? user posted image

So what....

clock-img

29.11.2010, 07:53

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: valči
Zadnjič je moj šel v zagorje in je bila cesta zaprta,ker se je tovornjaku prikolica odpela in zletela v avto.Not baje 30 letnik,ati treh otrok.Nič kriv in mrtevuser posted image

Pa tale 30-letnik ima oz. je imel doma poleg treh otrok še ženo z rakom ... mislim kako nekatere usoda štrafa user posted image  ... mi smo HB vredi, Kerensa, hvala za skrb user posted image

Za vse ki greste pa danes z avtom v službo pa user posted image user posted image user posted image   in mirne živce!

clock-img

29.11.2010, 08:58

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

groza user posted image baje je bilo kar nekaj poškodovanih ko so lezli iz avtomobila in niso uspeli pravočasno priti za varnostno ograjo, tudi prve dva mrtva sta umrla zaradi tegauser posted image enostavno jih je nekdo povbozil. Pa še tako čudno je tam vse v hribu, da ko lezeš za ograjo moraš še prav pogledati kam stopiš, da ne padeš v šrazno po hribu dol.
Samo tam je resnično velikokrat megla. Pripelješ se na višnjegorski klanec na jasnino, potlej pa na full dol v dolino proti Grosuplju. V meglo...velikokratuser posted image
Se pa strinjam s Kalbom. Norci so norci, enostavno pa mislijo da so kamikaze, da lahko v takih razmerah še vedno peljejo 130 km/h ali še več.

clock-img

29.11.2010, 09:47

clock-img

majčica1508

pencil-img

1299

user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.11.2010, 23:00

clock-img

valči

pencil-img

2344

Otika,pa ne nouser posted image ,kaka usoda.Krutouser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem