IZVIRNO SPOROČILO: kejt2
Punce, takoj nehat z mazohizmom.
Saj mene čisto isto razpoloženje občasno grabi (na mojo smolo imava prijatelje, ki so bili čisto istočasno noseči, tako da, ko smo skupaj, ne morem ne pomislit, moja pikica bi bila...). Pa ni! In še vedno je nimam... Oni imajo že dve. Tudi vsi ostali okoli meni jih imajo...
Tudi jaz jo bom zagotovo dobila! Ko mi bo namenjena.
res je tukaj smo, da se potolažimo, dajemo moč eni drugi in zato, da tdui mi bomo prej ali slej srečke

.
Vse imamo lahko različne težave ampak cilj naš je isti!!!!!!!!!!!!
Res hvala punce, da me "poslušate" in dajete upanje. Z vami je veliko bolj lažje.
No pri meni je situacija naslednja. Včeraj zjutraj sem imela take pred

krče, da sem dva lekadola spila, pa na gate sem si največji vložek dala. Sama sebi sem si rekla, to bo tako lilo. In potem nič. Umirilo se je in do sedaj nobenih znakov za

. Kot da jo ne bi imela za dobit. No danes zjutraj sem CB sprovala nisem morala čakati še en dan

. in pokazal je rahel plusek. Spet tista pokončna črtica je bolj tanke narave kot je bila dva meseca nazaj ko mi je

zamujala

. Gledam v ta test in spet tisti stavek iz navodil: Videz znaka + v tesnem okencu se lahko razlikuje, vendar morajo biti črtice v znaku + in v kontrolnem okencu podobne širine

.
No pa smo spet tam. Zdaj testov nimam vče doma, če slučajno se mi jutri ne vlije bom v ponedeljek po službi kupila nov CB .