IZVIRNO SPOROČILO: witch
Za vse ki vas je obiskala M
Zadnjič me je ena punca vprašala glede izvidov za spermiogram. Mislim da samo pri dr. Pušenjaku dobiš takoj izvid. Drugje pa se čaka. In ja.. midva bova čakala kar 14 dni na izvid ni bilo predstojnice tega oddelka v bolnici in ni noben mogel podpisati izvida. Tak da lepo čakajmo. Hja ka moreš, tak pač je.
Drugače pa jaz sem danes 10 dni po O. Me je začelo kar lepo špikati spodaj (taki rahli krči). Mislim, da se lahko počasi psihično pripravim da bo prišla M...
No, mislim, da sva midve precej na podobnem, witch. Tudi mene vse špika in boli, kar mi je prejšnji mesec prineslo , še prezgodaj. No, če pride zgodaj, kot se mi dozdeva, da bo, bo mogoče naslednji krog celo prilika za v času O.
No, še vedno obstaja lepa možnost, da nama je obema vendarle uspelo v tem krogu.
Bi bilo super, če bi šla vidva po rezultate spermiograma s pozitivnim testkom .
jasminčika, držim pesti, da v nekaj dneh (ne ponavljaj testa vsak dan, če le lahko zdržiš ) zagledaš . Ravno tako ostale, ki še čakamo. Tudi mene mika, da bi kupila test že zdaj, sploh, če res drži, da sem imela O bolj zgodaj. Ampak ne bom, bom zdržala, ker sem obljubila sebi in vam .
Drugače pa sem čez vikend na ostri primorski burji zbolela. Boli me grlo, pa vročine imam 37,2. To je zelo nenavadno zame, ker vročine nimam praktično nikoli, pri zdravniku pa nisem bila že leta. Bom že preživela, tolikšna vročina pa tudi ni nevarna za , če je slučajno tokrat uspelo.
Lep večer želim vsem.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.