writing-img

RE: Mariborčanke 16. del

clock-img

02.12.2010, 09:55

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

bo kera danes peljala svojega malčka gledat miklavža ? ob 17 uri je v planetu tuš in v EP ????

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

02.12.2010, 09:56

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

bo kera danes peljala svojega malčka gledat miklavža ? ob 17 uri je v planetu tuš in v EP ????

Jaz bi, samo kaj ko delam.
Je pa jutri vžig lučk v mestu in baje Miklavž v Cityu tak da boma midve veretno šle mal v mesto. user posted image

clock-img

02.12.2010, 09:57

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Elevitka, danes ti ko grem delat vržem v nabiralnik Linote. jutri pa ti prinesem še od torte. 

saj ni panike... če ti je lahko neseš k meni in pocinglaš... je deda doma user posted image

aha, točno. Ja te pa bom nesla :)
samo da se me nebo vstrašo user posted image

clock-img

02.12.2010, 09:57

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Mi verjetno ne...Se bosta v nedeljo zvecer moj in svak oblekla v Miklavža in parklja user posted image

clock-img

02.12.2010, 09:58

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

Jutro! Pijem kavico, čez pol ure pa se tak morem it zrihtat in pičim v MB.user posted image Saraya user posted image user posted image za naloge. Upam da ne zgubiš dosti živcev.user posted image matcar user posted image user posted image ti je že kaj boljše?

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

02.12.2010, 10:00

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Mi verjetno ne...Se bosta v nedeljo zvecer moj in svak oblekla v Miklavža in parklja user posted image

mi smo bli pridni tak da k nam ju ne pošiljat user posted image user posted image

clock-img

02.12.2010, 10:00

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

pismo... sem misla da bol se lahko h keri uštulila in bomo šle skupaj user posted image

tasa kdaj boš nesla... da ga pokličem naj bo doma te (T. spi med 11,30in 14. uro)

< Sporočilo je popravil elevitka -- 2.12.2010 10:08:03 >

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

02.12.2010, 10:09

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Jaz bi jo peljala, samo ne vem, če bo moj do tedaj že doma user posted image ker ji še vedno z noska teče (sicer zdaj malo manj), pa je ne bi rada na bus vlačila. bomo vidli.. če bome mele avto in če ne bo sitkana, bova šli user posted image

clock-img

02.12.2010, 10:10

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

pismo... sem misla da bol se lahko h keri uštulila in bomo šle skupaj user posted image

tasa kdaj boš nesla... da ga pokličem naj bo doma te (T. spi med 11,30in 14. uro)

nesem kuj zdaj.

clock-img

02.12.2010, 10:11

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Jaz bi jo peljala, samo ne vem, če bo moj do tedaj že doma user posted image ker ji še vedno z noska teče (sicer zdaj malo manj), pa je ne bi rada na bus vlačila. bomo vidli.. če bome mele avto in če ne bo sitkana, bova šli user posted image

no če ti bo za it... pridem jaz po vaju (meni ni sami za it)

< Sporočilo je popravil elevitka -- 2.12.2010 10:12:56 >

clock-img

02.12.2010, 10:12

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

nesem kuj zdaj.

čaki!!!
kličem fotra ... reče da ga babi pazi... kličem babai in se ne javi na tel.... kličem dedija... je reko da sta vuni verjetno

clock-img

02.12.2010, 10:16

clock-img

rina22

pencil-img

3754

kam naj ti sporočim?

clock-img

02.12.2010, 10:18

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

kam naj ti sporočim?

poslala ZS

clock-img

02.12.2010, 10:26

clock-img

rina22

pencil-img

3754

kam naj ti sporočim?

poslala ZS

hvala, odposlano nazaj user posted image

clock-img

02.12.2010, 10:26

clock-img

rina22

pencil-img

3754

babe žabe, ima kera rada likanje?user posted image se priporočam, ker imam taaaaaaaaaaaaaaki kup, da me glava boli, meni pa tak ni user posted image

clock-img

02.12.2010, 10:39

clock-img

rina22

pencil-img

3754

kje ste te danes vse? user posted image

eh, nobene ni, nobena se ne javi za cote, pa grem sama likat user posted image user posted image

clock-img

02.12.2010, 10:47

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Jaz pa ne likam, bom pa jutri po zelo
doooolgeeem cajtu, da bo Nik lepi na
krstu v soboto, ker srajčke pa res ne
more imet zmučkane.

Rina al' k tebi prinesem? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mi ne gremo na Miklavža, smo še
premali, pa moramo it takrat spat.

Katera pa gre: UŽiVAjTE!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

02.12.2010, 10:51

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

Mi tudi ne likamo. Sušilni stroj zgladi, kolko pač zgladi. Če ne smo pač malo zmečkani user posted image j**** ga

clock-img

02.12.2010, 11:13

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Jaz pa ne likam, bom pa jutri po zelo
doooolgeeem cajtu, da bo Nik lepi na
krstu v soboto, ker srajčke pa res ne
more imet zmučkane.

Rina al' k tebi prinesem? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

tota srajčka je še najmanj pri takem kupu user posted image

clock-img

02.12.2010, 11:14

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Mi tudi ne likamo. Sušilni stroj zgladi, kolko pač zgladi. Če ne smo pač malo zmečkani user posted image j**** ga

mi nimamo sušilnega, zato pač likam user posted image ker se cote preveč zmučkajo user posted image

clock-img

02.12.2010, 11:23

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

elevitka rešeno user posted image sem spoznala še tvojo mami user posted image se je Tai stiskal k njej, si je mislo kaj zdaj se nama tu cuj stuliš user posted image  user posted image  

clock-img

02.12.2010, 11:30

clock-img

katy83

pencil-img

6488

dan.

Spali smo bol tak tak, v bistvu bi bilo vse normalno, če bi se midva z dragim spravla prej spat, ne pa ob 1-ih. user posted image
Prebrala še vas nisem, tak da potem pokomentiram.

Včeraj sem spet začela s trebušnjaki doma, me zanima kak dolgo bom zdržala. user posted image

clock-img

02.12.2010, 11:34

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

elevitka rešeno user posted image sem spoznala še tvojo mami user posted image se je Tai stiskal k njej, si je mislo kaj zdaj se nama tu cuj stuliš user posted image  user posted image  

VEM!!!!! sem jo klicala da bi ji povedala naj bo doma da prideš (dedeja ni blo doma... pa je tud ona GSM pustila gori...pa pobegnilaq ven z T.... no mi je povedala potem ko sta se vrnila, da si jo ujela že ko si šla vstran od bloka.... sem te htela tu opozorit da ni nobenga trenutno doma... pa si že pobegnila

TAK ZDAJ PA VEŠ ČIGAVA SEM user posted image

clock-img

02.12.2010, 11:35

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

dan.

Spali smo bol tak tak, v bistvu bi bilo vse normalno, če bi se midva z dragim spravla prej spat, ne pa ob 1-ih. user posted image
Prebrala še vas nisem, tak da potem pokomentiram.

Včeraj sem spet začela s trebušnjaki doma, me zanima kak dolgo bom zdržala. user posted image

dobro jutro... pa dober tek (če boš zajtrk jedla) user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.12.2010, 11:40

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

dan.

DAaaan.

Mhh, hvala enako. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem