writing-img

RE: Mariborčanke 16. del

clock-img

20.12.2010, 20:41

clock-img

majakla

pencil-img

6662

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_
1)  Pri nas novega: M. ima novi zob. Od takrat spimo bolje. Celo po 6 ur skupaj. Aleluja user posted image user posted image .
2)  sami, čestitam za obletnico user posted image danes pa bo luštno v pojstli ne? user posted image user posted image

3)  Opravičujem se, ker nisem brala za nazaj. Če je kaj nujnega mi povejte! user posted image

1)  user posted image  za zobek in spanje in nesmrad. user posted image
Mi tudi spimo brez prekinitev, ampak zobek še ni zunaj. user posted image

2)  Pojstle imajo zasedene, miza? user posted image

3)  Veš kooolkoo - idi brat.

Aja, lahko grem zraven, saj veš, ono za 3 dni?

clock-img

20.12.2010, 20:43

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Sicer pa imama z user posted image danes 9 skupnih let-sma popoldan malo spomine obujalauser posted image
leta bežijo...nenormalno...

(Oh, začetniki. user posted image  )

ČESTITAM.

čestitke sami.... midva bova na istem naslednje leto user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

20.12.2010, 20:44

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Tudi moje cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image ...zaj pa letim Kursađije gledatuser posted image

sem pogrešala AJDEMIJA POPUŠI user posted image in črnogorca (miličnika)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

20.12.2010, 20:47

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Večer!

Kaj sem zamudla????

Pri nas novega: M. ima novi zob. Od takrat spimo bolje. Celo po 6 ur skupaj. Aleluja user posted image user posted image . Bana menjana. Sem se skopala in več ne smrdim user posted image . Včeraj smo naredili smrekico in obesli lučke. iiiii user posted image . V ned. se gremo smučat v avstrijo za 3 dni. Jeeeeeee, komaj čakam!
Žalostna novica - moj je danes ostal brez službe. Dobra stran tega - da bo zdaj, ko grem jaz očitno prej delat, on čuval Marušo. Kaj čemo. Bo že našel drugo!

zamudila nisi nič posebnega...super za zob in bano user posted image ...za tvojega in izgubljeno službo pa user posted image user posted image user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

20.12.2010, 20:48

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

lenči user posted image user posted image user posted image user posted image za zobeka, spanje in bano !!!! user posted image user posted image

našemu so tud štirke ven prišle (nevem al ga zdaj trojke jezijo) pa vse prsteke si do krvi pogrize pri členkih, pa jezik si je porezal na zobeku user posted image user posted image user posted image bogo dete se mi smili... pa še polna luna bo ME JE ŽE STRAH kake bojo naše noči user posted image za službo

clock-img

20.12.2010, 20:52

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Čer! user posted image

Dete spi, ata spi, mama pa je spala zdaj pa mora it na šiht. Mater mi ni. No pa bom že vzdržala danes in jutri pol pa do novega leta sem doma. Dalje pa še bomo vidli.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

20.12.2010, 20:54

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Čer! user posted image

Dete spi, ata spi, mama pa je spala zdaj pa mora it na šiht. Mater mi ni. No pa bom že vzdržala danes in jutri pol pa do novega leta sem doma. Dalje pa še bomo vidli.

ojej da bi zdaj mogla še v nočno it ... adijo pamet... naj ti hitro mine Ly!

clock-img

20.12.2010, 20:55

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Čer! user posted image

Naj ti hitro mine.
Kaj pa delaš, da si nočna?

clock-img

20.12.2010, 20:56

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

2)  Pojstle imajo zasedene, miza? user posted image

user posted image user posted image user posted image
al pa sušilni stroj, ko dela je baje tud fajn! Sam bog ve, kak se bota odločla! user posted image

clock-img

20.12.2010, 20:56

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Skrat bil danes utrujen od dolgega dne...Pravljico prebrala,luc ugasnila in sla...Mislim,da ga bo sfalilo v 5minutahuser posted image

ma kak vam rata??  meni se zdi,da bom še v SŠ hodla spat poleg njiju!user posted image

podpis sami!...mislim da se bo pri nas tudi tak zgodilo !!!

To sedaj traja nekje slabo leto....S tem,da pred majem,ko je se zizal,je prvo bil 5min priklopljen,pol sva se pocartala in sem sla....Pred letom dni sem bila cca pol ure v povprecju z njim,da je zaspal...Pol pa je parkrat moj sel z njim spat,mu po parih minutah rekel,da mora na wc in je mali sam zaspal,potem sem se jaz sla tako igro na zacetku....No zdaj pa je itak ze velik - 3,5leta..Vsak vecer preberem kratko pravljico-tiste za 5minut,se polubckava,poveva rad te imam in grem ven iz sobe....Mali pa zaspi ko zaspi...Nimam pojma kdajuser posted image

clock-img

20.12.2010, 20:57

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

lenči user posted image user posted image user posted image user posted image za zobeka, spanje in bano !!!! user posted image user posted image

našemu so tud štirke ven prišle (nevem al ga zdaj trojke jezijo) pa vse prsteke si do krvi pogrize pri členkih, pa jezik si je porezal na zobeku user posted image user posted image user posted image bogo dete se mi smili... pa še polna luna bo ME JE ŽE STRAH kake bojo naše noči user posted image za službo

bogi user posted image

clock-img

20.12.2010, 20:58

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Čer! user posted image

Hitro naj bio ura 6.00 user posted image user posted image

clock-img

20.12.2010, 21:00

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Elevitka in majakla hvala, saj minlo bo hitro sam ni mi. user posted image

Majakla zlagam. user posted image user posted image

clock-img

20.12.2010, 21:00

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Uf boscek mali user posted image user posted image user posted image user posted image A danes je polna luna?

clock-img

20.12.2010, 21:01

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Večer!

Kaj sem zamudla????

Pri nas novega: M. ima novi zob. Od takrat spimo bolje. Celo po 6 ur skupaj. Aleluja user posted image user posted image . Bana menjana. Sem se skopala in več ne smrdim user posted image . Včeraj smo naredili smrekico in obesli lučke. iiiii user posted image . V ned. se gremo smučat v avstrijo za 3 dni. Jeeeeeee, komaj čakam!
Žalostna novica - moj je danes ostal brez službe. Dobra stran tega - da bo zdaj, ko grem jaz očitno prej delat, on čuval Marušo. Kaj čemo. Bo že našel drugo!

Katy - mali T. je pa ful luštan z božičekom in nasplošno zelo lepa slikica.

sami, čestitam za obletnico user posted image danes pa bo luštno v pojstli ne? user posted image user posted image

Opravičujem se, ker nisem brala za nazaj. Če je kaj nujnega mi povejte! user posted image

user posted image user posted image user posted image za zobke

Evo pa bos imela super varstvo zrihtano user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.12.2010, 21:01

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Čer! user posted image

Hitro naj bio ura 6.00 user posted image user posted image

5:50 da te malo popravim user posted image Ob 6:00 sem že na pol poti domov. Pa hvala.

clock-img

20.12.2010, 21:02

clock-img

ly117

pencil-img

16752

bogi user posted image

Podpis. Pa naj že hitro ven pokuka.

clock-img

20.12.2010, 21:03

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Skrat bil danes utrujen od dolgega dne...Pravljico prebrala,luc ugasnila in sla...Mislim,da ga bo sfalilo v 5minutahuser posted image

ma kak vam rata??  meni se zdi,da bom še v SŠ hodla spat poleg njiju!user posted image

To sedaj traja nekje slabo leto....S tem,da pred majem,ko je se zizal,je prvo bil 5min priklopljen,pol sva se pocartala in sem sla....Pred letom dni sem bila cca pol ure v povprecju z njim,da je zaspal...Pol pa je parkrat moj sel z njim spat,mu po parih minutah rekel,da mora na wc in je mali sam zaspal,potem sem se jaz sla tako igro na zacetku....No zdaj pa je itak ze velik - 3,5leta..Vsak vecer preberem kratko pravljico-tiste za 5minut,se polubckava,poveva rad te imam in grem ven iz sobe....Mali pa zaspi ko zaspi...Nimam pojma kdajuser posted image

aleluja... ko bi pri nas bilo tako ... po moje bo na zizi do srednje šole user posted image user posted image user posted image in se drl kot pri norcih če grem ven preden zaspi !

clock-img

20.12.2010, 21:05

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Nič šibam jaz, ve pa se načvekajte inn da boste jutri zjutraj tiho, ker bom jaz spala. user posted image

Čao in nočko.

clock-img

20.12.2010, 21:07

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

aleluja... ko bi pri nas bilo tako ... po moje bo na zizi do srednje šole user posted image user posted image user posted image in se drl kot pri norcih če grem ven preden zaspi !

Pri nama je bilo tako kot pri vama.. Imej upanje user posted image user posted image

clock-img

20.12.2010, 21:12

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Uf boscek mali user posted image user posted image user posted image user posted image A danes je polna luna?

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/prvic-po-372-letih-lunin-mrk-na-dan-zimskega-solsticija.html

clock-img

20.12.2010, 21:17

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

evo mamice nekaj uporabnih nasvetov ob prihajajočem prazniku- dobro je vedeti, da otrokom ne pokvarimo veselja !

http://bibaleze.si/clanek/idejnica/nasveti-za-ohranjane-bozickove-skrivnosti.html

clock-img

20.12.2010, 21:21

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

aaaaa.. naša M. je spala pol ure, se zbudla in zdaj noče več spaaaat. user posted image Polna luna? Zdaj gledamo Titanik skupaj.
Vedno, ko jo pohvalim, še je isti dan spet vse narobe! user posted image

clock-img

20.12.2010, 21:22

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

evo mamice nekaj uporabnih nasvetov ob prihajajočem prazniku- dobro je vedeti, da otrokom ne pokvarimo veselja !

http://bibaleze.si/clanek/idejnica/nasveti-za-ohranjane-bozickove-skrivnosti.html

user posted image

clock-img

20.12.2010, 21:26

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Sacherca kdaj dobimo ono nagrado od vegete?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem