IZVIRNO SPOROČILO: pokamoka
loremi glede povečanja doze je tako, da mi je verjetno ne more povečati, ker sem že na treh menopurjih. V prvem postopku sem imela prvi teden dve bravelli in potem mi je povečal na tri, ker nisem reagirala ravno dobro. Zdaj pa mi verjetno ne more povečati, ker sem že od začetka na treh. Sem prepričana, da bi mi povečal, če bi mi lahko.
Se pa sprašujem par stvari, ker ne vem, kako to potem gre... ne glede na to, da sem v drugem postopku. V prvem se tega nisem spraševala, ker niti nisem vedela, ko to gre. Zdaj pa se mi mota po glavi marsikaj: kaj se zgodi, če po 14. dneh špikanja ne vidijo nobenega jajčeca? A vseeno dajo stopko in delajo punkcijo? Če punkcije ne delajo, a se to potem šteje kot postopek, ali se ne? A potem je potrebno imeti spet tri mesece pavze, da lahko ponovno poizkusiš? Hja... ne si misliti, da sem obupala. Nisem!!!! Vendar se sprašujem, kako bo od petka naprej to šlo.
Hvala vam lepa za pomoč.
Pazite nase
pa pa
tako, kot ti je odgovorila LUCKA25.
sem tudi sama Resevka ... tudi jaz sem v avgustu prejemala najprej 7 dni po 4xBraville, nato pa 2xBraville in 2xMenopur .. pa nisem reagirala - pridelala samo 1 folikel, z 1 celico ... 1 oplojena... to je bil moj 3. postopek
1. postopek => cca 20 dni spikanja Dipherline in Puregon => 4 mali drobizki, en velik cca 1,1; ostali pod 1 .... sla na punkcijo, da bi vidli, kje smo ... 0 celic ... 900€
2. postopek => 12 dni spikanja 4x Menopur => 6 ali 7 foliklov, 4 celice, 1 oplojena
naslednji postopek bom imela spet 4xMenopur, ker ocitno nanj najbolj reagiram ... verjetno v maju
tako, da dozo ti lahko poveca ... si pa verjetno taka srecnica kot jaz, da ne reagiramo
tko, da ... to je samo ekpserimentiranje in odziv telesa ... SRECNO !