writing-img

Slika - abstrakcija

clock-img

07.08.2005, 11:08

clock-img

leah

pencil-img

660

Slika je toliko vredna kolikrnšno ceno zanjo postaviš.Enako kot pri hišah...

clock-img

07.08.2005, 13:52

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

tudi meni je slika všeč, sam sama 100k ne bi dala za sliko

clock-img

07.08.2005, 14:35

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Dobra slika. Bolj jo gledam, bolj všeč mi je. Ima svojo zgodbo. Mislim, da si dobro kupil :). Najbolj bi zaživela na veliki prazni steni - potrebuje veliko praznega prostora okoli sebe.
Abstrakcija ima svojo težo. Čar je ravno v tem, da zgleda tako enostavno (ponavadi laiki rečejo, to bi tudi jaz znal), pa nam je vseeno všeč in ima sporočilnost, četudi jo nekateri ne znajo definirati. Poskusite narediti eno abstraktno sliko in potem reči, u tole je pa dobro. Verjemite, ni enostavno.

clock-img

07.08.2005, 14:41

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Pa še to. Tudi tvoje slike so lepe, a ona abstraktna jih močno prekaša, je več kot lepa. Brez zamere, samo odkrito mnenje.

clock-img

07.08.2005, 16:06

clock-img

Junc

pencil-img

42

Ja sej vem, ker jaz sem še začetnik, ta abstrakcija je pa zakon. Mogoče bi tudi jaz probal kakšno narisat, sam dvomim da bi mi taka uspela.

clock-img

07.08.2005, 16:57

clock-img

leah

pencil-img

660

Moje so zelo zelo podobne.Odvisno od navdiha pravzaprav.Včasih si zamislim eno sliko,pa potem rata čisto nekaj drugega in še sama sebi ne morem verjet,da mi kaj takega uspe.Sicer pa je vse skupaj kot vaja-iz slike v sliko bolje.

clock-img

07.08.2005, 16:59

clock-img

m jana

pencil-img

154

Meni je vsec in bi tudi dala toliko zanjo! Po mojem nestrokovnem mnenju je vredna, ni pa mi vsec kam si jo obesil!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem