Majuška, ful zoprno, da ti morajo žile iskat - grrr. Upam, da bo vse ok z izvidi.
operacija - mandlji, žrelnica, pa še ušeska (tekočino ven, poetm neko mini slamico vstavijo, da se ušeska preluftajo, v letu in pol naj bi sama odpadla, če ne, je treba nazaj - je pa to mini, mini, se nič ne vidi) -- potem bo baje lahko končno normalno dihala (ponoči vedno diha čez usta, sploh ne more čez nos, ne glede na to, kolk pucamo), pa slišala ... tud jaz sem bla na istem, po opperaciji sem pa tipi-topi
Se še nekje nažždaleč spomnim, kako smo otroci čakali v eni sobi z igračami, potem so jih pa hodili iskat enega po enega, pa kako so mi dali masko gor iz začeli s štetjem, pa sem se pogreznila v globok spanec ... najboljše je pa blo, da sem potem šla na sladoled - a lot of it - in neko roza-vijola oblekico sem imela gor z rožicami ... 29 let nazaj, dio mio
sanje - ej, tko poredko se mi sanja zadnje čase, da prav ni res ... oz. sanja se nam baje vedno, samo spomnimo se ne ... hm .. a to pomeni, da je moj spomin šel po gobe?
Keanu - še tole: a veste, kaj pomeni njegovo ime? Cool breeze over the mountains - lahni vetrčič, ki piha čez goro ... sexy, a ne?
pomembno: kolegica ne more na komedijo SVOBODNI ZAKON - danes zvečer, Špas teater, Mengeš, gre katera druga z mano ... 20.30 je predstava ...