IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
EVOOOOOOO! 864!
Še ni tko dolg nazaj...ko smo o Mismis tole slišale...zdej pa bo šla že rodit!!!
Mismis...tole zdej pišem že v četrto...me kompi tko z******, da bom čist

, kar vsekakor ni dobro za moje stanje

!!
Me meče komp ven propisno. Sem se pa tako nasmejala, ker tebi pa nič komp ne nagaja...ampak jest

. Ko sem že dala naslov albuma, pa slik v njegovem kompu nisem našla...se mi tud sanjalo ni, da boš ravno danes gledala albume. Zdej ti pa tud ne morem obljubit, da bo danes...beri zgoraj više!! Če bo le šlo, se bom potrudla.
Miklica draga...vsakič me stisne, ko pomislim nate...toliko moči premoreš in dobrih misli, kljub vsemu, kar se ti dogaja. Tako si želim, da se končno vajina zgodba srečno konča

!!
Ravno zaradi tebe in podobnih sem bila zelo v dilemi, če čem pisat o našem poskusu številka dve...pa sem se potem odločila, da vseeno bom...ravno zato, da kakšni mogoče vrne ali da voljo in upanje, da je včasih pač treba uporabit tud Žblj plan, ki se lahko izkaže za krasnega.
Joj, kolk bomo dihale v naslednjem mesecu

!! Lepo se razporedite, da se dihalkenavijalke ne bomo preveč utrudile

!!
Mi smo danes Blažka peljali v atijovo službo na piknik...smo vsi štirje prav uživali. Tamale ves čas skoraj nisva videla, saj so se vedno našle kakšne roke za cartanje. Otrok pa, kot se spodobi, vse pridno prenesel in bil atiju v ponos! Mamici je bilo sicer mal žal, ker se je morala odpovedat pivu...ampak kaj čemo...to je zdaj realnost...upam

!!!
Evo tko, sem ves večer tipkala, zarad tega bedastega kompa...kaj šele, če bi elektrike zmanjkal

!!
Nočka vsem...grem še enkrat probat s slikami!!!