IZVIRNO SPOROČILO: alpog
Ojoj, Lana! Občutljiva leta, ampak sem prepričana, da boš kos situaciji. Ni druge! Morda pa bo vesel, ko bo imel poleg mamice še za cel vrtec otrok. Kako pa je Živo sprejel?
..veš kako mi je enkrat ena rekla: "Kako bi se ti počutila, ko bi po dolgih letih dela v službi, prišla nova in bi se ves svet vrtel okrog nje"?
Ko sem mu povedala, da sem noseča za Živo, je planilo iz njega prvo vprašanje in sicer, ali nisem prestara za otroke, drugo je bilo pa, da a ni, da morata biti dva nekaj časa skupaj preden se odločita za otroke......tako.
Ko je pa prišla Živa, jo je čez en čas čisto posvojil in zdaj sta kot dva zaljubljenca...se pa včasih počutim, da se temu otroku skozi nekaj maje ladjo, če ne drugi, mu jo jaz in to me boli.
Pred kratkim sem brala eno knjigo, kjer se mladostnica spopada z vrsto težav.....na koncu premleva: "Ok, saj razumem, da življenje prinaša spremembe. Ampak za božjo voljo, ZAKAJ VSE NAENKRAT"!!!!!!
No, sem se malce razpisala. Sva pa bili danes z Roži v bolnici Izola na krvnem, pa mi ga niso hoteli brez napotnice narediti, edino med tednom. Pa sva nahitro naredili en CB in itak, da je bilo črtice videti iz aviona

, tako da...no doupt. Noseči smo. Da bog da še eno pupiko

. No, karkoli, samo da bo zdravo.
Se pridružujem lepim mislim za našo mismis, vsem ostalim pa eno lepo nedeljo.